rohatbaba123 Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Ekim 2020 Mesajlar 6.524 Çözümler 8 5 Ocak 2021 #21 GrkmReyiz dedi: 350-400 arası mekanik klavye önerisi Bir mekanik klavye arayışındayım önerileriniz var mı? -Red Switch olsun. -RGB falan önemli değil. -Bilek desteği önemli değil. Şu an aklımda Rampage X Titan klavyesi var, kullanan varsa tavsiye eder mi? www.technopat.net Genişletmek için tıkla... Yahu arkadaşım biz anlatamıyor muyuz sana? Bu ürün Rampage DEĞİL.
GrkmReyiz dedi: 350-400 arası mekanik klavye önerisi Bir mekanik klavye arayışındayım önerileriniz var mı? -Red Switch olsun. -RGB falan önemli değil. -Bilek desteği önemli değil. Şu an aklımda Rampage X Titan klavyesi var, kullanan varsa tavsiye eder mi? www.technopat.net Genişletmek için tıkla... Yahu arkadaşım biz anlatamıyor muyuz sana? Bu ürün Rampage DEĞİL.
GrkmReyiz Decapat Katılım 18 Aralık 2020 Mesajlar 286 Makaleler 1 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ocak 2021 #22 rohatbaba123 dedi: Yahu arkadaşım biz anlatamıyor muyuz sana? Bu ürün Rampage DEĞİL. Genişletmek için tıkla... Konu nasıl kapatılıyor?
rohatbaba123 dedi: Yahu arkadaşım biz anlatamıyor muyuz sana? Bu ürün Rampage DEĞİL. Genişletmek için tıkla... Konu nasıl kapatılıyor?
Paveloyd Megapat Zamanın Tanığı Katılım 13 Mart 2019 Mesajlar 5.215 Çözümler 31 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ocak 2021 #23 5 saat kullanıp iade ettim. Mikrofon sistemin sesini alıyor, kulaklığın değil.
GrkmReyiz Decapat Katılım 18 Aralık 2020 Mesajlar 286 Makaleler 1 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ocak 2021 #24 Paveloyd dedi: 5 saat kullanıp iade ettim. Mikrofon sistemin sesini alıyor, kulaklığın değil. Genişletmek için tıkla... Sadece böyle cevap vermeniz yeterliydi. Artık konuya cevap da yazmayın.
Paveloyd dedi: 5 saat kullanıp iade ettim. Mikrofon sistemin sesini alıyor, kulaklığın değil. Genişletmek için tıkla... Sadece böyle cevap vermeniz yeterliydi. Artık konuya cevap da yazmayın.
i5 10300h Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 21 Mayıs 2020 Mesajlar 1.282 Makaleler 1 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ocak 2021 #25 GrkmReyiz dedi: Konu nasıl kapatılıyor. Genişletmek için tıkla... Arctis 1 uzun ömürlü olur. Drop Plus fena değil ama ömürünü bilemem benim Rampage 2 yılda bozulmuştu daha da Rampage almam demiştim.
GrkmReyiz dedi: Konu nasıl kapatılıyor. Genişletmek için tıkla... Arctis 1 uzun ömürlü olur. Drop Plus fena değil ama ömürünü bilemem benim Rampage 2 yılda bozulmuştu daha da Rampage almam demiştim.