zalf430 Hectopat Katılım 24 Kasım 2019 Mesajlar 871 Çözümler 3 18 Mayıs 2021 #1 Bu kulaklığı aldım, Corsair HS35 Carbon CA-9011195-EU Mikrofonlu Oyuncu Kulaklığı Siyah Fiyatı - Trendyol Corsair HS35 Siyah Stereo Oyuncu Kulaklığı yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. www.trendyol.com Windows'tan hangi ayarları açmalıyım, driver var mıdır, bilgilendirir misiniz? Teşekkürler. Son düzenleyen: Moderatör: 18 Mayıs 2021
Bu kulaklığı aldım, Corsair HS35 Carbon CA-9011195-EU Mikrofonlu Oyuncu Kulaklığı Siyah Fiyatı - Trendyol Corsair HS35 Siyah Stereo Oyuncu Kulaklığı yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. www.trendyol.com Windows'tan hangi ayarları açmalıyım, driver var mıdır, bilgilendirir misiniz? Teşekkürler.
emircanunlts Moderasyon Ekibi Sorumlusu Süpervizör Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Tecrübeli Moderatör Katılım 7 Nisan 2019 Mesajlar 12.472 Makaleler 3 Çözümler 58 18 Mayıs 2021 #2 Bildiğim kadarıyla sadece Discord ile anlaşmaları var. Discord üzerinden bakabilirsiniz.
KaLi Sontal Decapat Katılım 14 Nisan 2021 Mesajlar 29 Yer Ichiraku'da ramen yiyor. Daha fazla Cinsiyet Kadın 18 Mayıs 2021 #3 zalf430 dedi: Bu kulaklığı aldım, Corsair HS35 Carbon CA-9011195-EU Mikrofonlu Oyuncu Kulaklığı Siyah Fiyatı - Trendyol Corsair HS35 Siyah Stereo Oyuncu Kulaklığı yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. www.trendyol.com Windows'tan hangi ayarları açmalıyım, driver var mıdır, bilgilendirir misiniz? Teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Kulaklık bende de var. Taktık girişe çalıştı. Son düzenleyen: Moderatör: 18 Mayıs 2021
zalf430 dedi: Bu kulaklığı aldım, Corsair HS35 Carbon CA-9011195-EU Mikrofonlu Oyuncu Kulaklığı Siyah Fiyatı - Trendyol Corsair HS35 Siyah Stereo Oyuncu Kulaklığı yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. www.trendyol.com Windows'tan hangi ayarları açmalıyım, driver var mıdır, bilgilendirir misiniz? Teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Kulaklık bende de var. Taktık girişe çalıştı.
1 1372653 Decipat Katılım 14 Mayıs 2021 Mesajlar 2.200 Makaleler 5 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Mayıs 2021 #4 zalf430 dedi: Bu kulaklığı aldım, Corsair HS35 Carbon CA-9011195-EU Mikrofonlu Oyuncu Kulaklığı Siyah Fiyatı - Trendyol Corsair HS35 Siyah Stereo Oyuncu Kulaklığı yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. www.trendyol.com Windows'tan hangi ayarları açmalıyım, driver var mıdır, bilgilendirir misiniz? Teşekkürler. Genişletmek için tıkla... HS35 3.5mm jak ile bağlanıyor, herhangi bir driver'ı yok. Bir ayar yapmana gerek yok, tak çalıştır, bu kadar.
zalf430 dedi: Bu kulaklığı aldım, Corsair HS35 Carbon CA-9011195-EU Mikrofonlu Oyuncu Kulaklığı Siyah Fiyatı - Trendyol Corsair HS35 Siyah Stereo Oyuncu Kulaklığı yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. www.trendyol.com Windows'tan hangi ayarları açmalıyım, driver var mıdır, bilgilendirir misiniz? Teşekkürler. Genişletmek için tıkla... HS35 3.5mm jak ile bağlanıyor, herhangi bir driver'ı yok. Bir ayar yapmana gerek yok, tak çalıştır, bu kadar.
zalf430 Hectopat Katılım 24 Kasım 2019 Mesajlar 871 Çözümler 3 19 Mayıs 2021 #5 Arkadaşlar kulaklık geldi ama anlayamadım mikrofon çalışmıyor. Ya ben yanlış taktım yada üründe hata var. Şu parçayı da anlayamadım. Dosya Ekleri IMG_20210519_200443.jpg 94,1 KB · Görüntüleme: 55
Arkadaşlar kulaklık geldi ama anlayamadım mikrofon çalışmıyor. Ya ben yanlış taktım yada üründe hata var. Şu parçayı da anlayamadım.
1 1372653 Decipat Katılım 14 Mayıs 2021 Mesajlar 2.200 Makaleler 5 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Mayıs 2021 #6 zalf430 dedi: Arkadaşlar kulaklık geldi ama anlayamadım mikrofon çalışmıyor. Ya ben yanlış taktım yada üründe hata var. Şu parçayı da anlayamadım. Genişletmek için tıkla... O parça 3.5mm jakı ikiye bölüyor, bilgisayarların mikrafon ve ses için 2 farklı girişi var, bu kabloda o işe yarıyor.
zalf430 dedi: Arkadaşlar kulaklık geldi ama anlayamadım mikrofon çalışmıyor. Ya ben yanlış taktım yada üründe hata var. Şu parçayı da anlayamadım. Genişletmek için tıkla... O parça 3.5mm jakı ikiye bölüyor, bilgisayarların mikrafon ve ses için 2 farklı girişi var, bu kabloda o işe yarıyor.
zalf430 Hectopat Katılım 24 Kasım 2019 Mesajlar 871 Çözümler 3 19 Mayıs 2021 #7 1372653 dedi: O parça 3.5mm jakı ikiye bölüyor, bilgisayarların mikrafon ve ses için 2 farklı girişi var, bu kabloda o işe yarıyor. Genişletmek için tıkla... Denedim ama normalde o kabloyla birlikte takmadan ses çok iyi geliyorken o kabloyla birlikte takınca ses çok az ve boğuk geliyor. Mikrofon da çalışmadı bu arada denedim. Çok büyük ihtimalle kulaklık bozuk Yardım. Yardım Son düzenleme: 19 Mayıs 2021
1372653 dedi: O parça 3.5mm jakı ikiye bölüyor, bilgisayarların mikrafon ve ses için 2 farklı girişi var, bu kabloda o işe yarıyor. Genişletmek için tıkla... Denedim ama normalde o kabloyla birlikte takmadan ses çok iyi geliyorken o kabloyla birlikte takınca ses çok az ve boğuk geliyor. Mikrofon da çalışmadı bu arada denedim. Çok büyük ihtimalle kulaklık bozuk Yardım. Yardım