brkjkr Hectopat Katılım 22 Nisan 2021 Mesajlar 481 Çözümler 2 Yer Österreich Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Nisan 2021 #1 Yeni aldığım Corsair HS35 kulaklığın sesi çok boğuk geliyor ve FPS oyunlarında ses kasamıyorum bu boğuk sesi nasıl çözebilirim? Son düzenleyen: Moderatör: 22 Nisan 2021
Yeni aldığım Corsair HS35 kulaklığın sesi çok boğuk geliyor ve FPS oyunlarında ses kasamıyorum bu boğuk sesi nasıl çözebilirim?
G gokberkgurkan Centipat Katılım 23 Ağustos 2021 Mesajlar 20 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Ağustos 2021 #2 brkjkr dedi: Yeni aldığım Corsair HS35 kulaklığın sesi çok boğuk geliyor ve FPS oyunlarında ses kasamıyorum bu boğuk sesi nasıl çözebilirim? Genişletmek için tıkla... Sorunu çözebildin mi çözdüysen nasıl çözdün çözemediysen nasıl çözemedin dönebilir misin?
brkjkr dedi: Yeni aldığım Corsair HS35 kulaklığın sesi çok boğuk geliyor ve FPS oyunlarında ses kasamıyorum bu boğuk sesi nasıl çözebilirim? Genişletmek için tıkla... Sorunu çözebildin mi çözdüysen nasıl çözdün çözemediysen nasıl çözemedin dönebilir misin?
brkjkr Hectopat Katılım 22 Nisan 2021 Mesajlar 481 Çözümler 2 Yer Österreich Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Ağustos 2021 #3 gokberkgurkan dedi: Sorunu çözebildin mi çözdüysen nasıl çözdün çözemediysen nasıl çözemedin dönebilir misin? Genişletmek için tıkla... Çözdüm hocam yukarıda yazıyor. brkjkr dedi: Çözdüm hocam yukarıda yazıyor. Genişletmek için tıkla... Pardon hocam yanlış konu hala çözemedim ekolayzer kullanıyorum.
gokberkgurkan dedi: Sorunu çözebildin mi çözdüysen nasıl çözdün çözemediysen nasıl çözemedin dönebilir misin? Genişletmek için tıkla... Çözdüm hocam yukarıda yazıyor. brkjkr dedi: Çözdüm hocam yukarıda yazıyor. Genişletmek için tıkla... Pardon hocam yanlış konu hala çözemedim ekolayzer kullanıyorum.
G gokberkgurkan Centipat Katılım 23 Ağustos 2021 Mesajlar 20 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Ağustos 2021 #4 brkjkr dedi: Çözdüm hocam yukarıda yazıyor. Pardon hocam yanlış konu hala çözemedim ekolayzer kullanıyorum. Genişletmek için tıkla... Ekolayzer ile eski kulaklık kadar iyi mi peki bende aldımda sesinden hiç memnun kalmadım iade edeceğim ona göre
brkjkr dedi: Çözdüm hocam yukarıda yazıyor. Pardon hocam yanlış konu hala çözemedim ekolayzer kullanıyorum. Genişletmek için tıkla... Ekolayzer ile eski kulaklık kadar iyi mi peki bende aldımda sesinden hiç memnun kalmadım iade edeceğim ona göre
brkjkr Hectopat Katılım 22 Nisan 2021 Mesajlar 481 Çözümler 2 Yer Österreich Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Ağustos 2021 #5 gokberkgurkan dedi: Ekolayzer ile eski kulaklık kadar iyi mi peki bende aldımda sesinden hiç memnun kalmadım iade edeceğim ona göre Genişletmek için tıkla... İlk ekolayzeri dene baktın beğenmedin iade et şuanlık iyi ekolayzerla
gokberkgurkan dedi: Ekolayzer ile eski kulaklık kadar iyi mi peki bende aldımda sesinden hiç memnun kalmadım iade edeceğim ona göre Genişletmek için tıkla... İlk ekolayzeri dene baktın beğenmedin iade et şuanlık iyi ekolayzerla
G gokberkgurkan Centipat Katılım 23 Ağustos 2021 Mesajlar 20 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Ağustos 2021 #6 brkjkr dedi: İlk ekolayzeri dene baktın beğenmedin iade et şu anlık iyi ekolayzerla Genişletmek için tıkla... Ekolayzer ayarlarını söyler misin bir de nereden yaptın ekolayzerı uygulama ile mi?
brkjkr dedi: İlk ekolayzeri dene baktın beğenmedin iade et şu anlık iyi ekolayzerla Genişletmek için tıkla... Ekolayzer ayarlarını söyler misin bir de nereden yaptın ekolayzerı uygulama ile mi?
brkjkr Hectopat Katılım 22 Nisan 2021 Mesajlar 481 Çözümler 2 Yer Österreich Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Ağustos 2021 #7 gokberkgurkan dedi: Ekolayzer ayarlarını söyler misin bir de nereden yaptın ekolayzerı uygulama ile mi? Genişletmek için tıkla... FxSound kullanıyorum herkesin ayarları farklı poligona gir tek tek ayarları değiştirerek en uygun silah sesini bul.
gokberkgurkan dedi: Ekolayzer ayarlarını söyler misin bir de nereden yaptın ekolayzerı uygulama ile mi? Genişletmek için tıkla... FxSound kullanıyorum herkesin ayarları farklı poligona gir tek tek ayarları değiştirerek en uygun silah sesini bul.