Corsair HS35 garantisi için nereye başvurulmalı?

Yer
Tottenham
Corsair HS35 kulaklığım bugün itibari ile düzgünce takarken kafa bandının hemen yanından kırıldı. Ben ürünü İncehesap'tan almıştım ama garanti hakkında orada bir bilgi bulamadım. Ekstra olarak Sosyal'de çoğu kişi Corsair RMA ile göndermiş garantiye. Bu RMA'ya nasıl ulaşabilirim detaylarını tam olarak bilen varsa anlatabilir mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Corsair'in buradaki garantisi iyi değil, burayla hiç uğraşmayın, Corsair RMA ile iletişime geçin diyen kişiler görmüştüm. Nasıl iletişime geçilebileceği hakkında bilgim yok ancak büyük ihtimalle Google'a Corsair RMA yazınca gelen siteden biraz İngilizce biliyorsanız halledersiniz.

Şu konuya bakabilirsiniz:

Son düzenleme:
Corsair'in buradaki garantisi iyi değil, burayla hiç uğraşmayın, Corsair RMA ile iletişime geçin diyen kişiler görmüştüm. Nasıl iletişime geçilebileceği hakkında bilgim yok ancak büyük ihtimalle Google'a Corsair RMA yazınca gelen siteden biraz İngilizce biliyorsanız halledersiniz.
Anladım.

Sağ üstten "Contact Us" yazısına basıp istenilen bilgileri girin. Seri no gibi şeyleri girmeyi unutmayın. Yazacağınız şeyi İngilizce yazın.

Şu bölümden mesaj yazabilirsiniz. Tabii direkt Corsair desteğe başvurmak daha mantıklı olacaktır.

Dosya Ekleri

• Screenshot_20210527-102058_ncehesap.jpg
    Screenshot_20210527-102058_ncehesap.jpg
    76,6 KB · Görüntüleme: 90
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı