Wnairz Kilopat Katılım 17 Haziran 2019 Mesajlar 438 Makaleler 1 Çözümler 6 29 Haziran 2020 #1 Merhaba. Corsair markasının HS35 isimli kulaklığını almayı düşünüyorum ama ses kartımın pek iyi olduğunu düşünmüyorum. Bu kulaklık için harici olarak ve fiyatı fazla uçuk olmayan (hatta hiç uçuk olmayan) bir ses kartı önerebilir misiniz?
Merhaba. Corsair markasının HS35 isimli kulaklığını almayı düşünüyorum ama ses kartımın pek iyi olduğunu düşünmüyorum. Bu kulaklık için harici olarak ve fiyatı fazla uçuk olmayan (hatta hiç uçuk olmayan) bir ses kartı önerebilir misiniz?
Batina Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 14 Mart 2015 Mesajlar 5.128 Çözümler 9 29 Haziran 2020 #2 Ses kartınızı yazın isterseniz, belki ona göre yeterli olup olmama ihtimalini yazabiliriz veya belki kullanan vardır.
Ses kartınızı yazın isterseniz, belki ona göre yeterli olup olmama ihtimalini yazabiliriz veya belki kullanan vardır.
Wnairz Kilopat Katılım 17 Haziran 2019 Mesajlar 438 Makaleler 1 Çözümler 6 29 Haziran 2020 #3 Batina dedi: Ses kartınızı yazın isterseniz, belki ona göre yeterli olup olmama ihtimalini yazabiliriz veya belki kullanan vardır. Genişletmek için tıkla... Bilgim yok bu konuda ama ciddi ses farkı yaşıyordum eskiden aldığım harici ses kartlarında.
Batina dedi: Ses kartınızı yazın isterseniz, belki ona göre yeterli olup olmama ihtimalini yazabiliriz veya belki kullanan vardır. Genişletmek için tıkla... Bilgim yok bu konuda ama ciddi ses farkı yaşıyordum eskiden aldığım harici ses kartlarında.
Batina Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 14 Mart 2015 Mesajlar 5.128 Çözümler 9 29 Haziran 2020 #4 O zaman anakartınızı yazın oradan bulabiliriz.