Herkse merhaba arkadaşlar ben İtopya üzerinde Corsair HS35 stereo kulaklığına rastladım alsam mı almasam mı diye kararsız kaldım. Genel olarak hikayeli oyunlar oynarım rekabetçi olarak LoL Overwatch CS:GO oynarım ama genel çok müzik dinlerim sence alınır mı?
Herkse merhaba arkadaşlar ben İtopya üzerinde Corsair HS35 stereo kulaklığına rastladım alsam mı almasam mı diye kararsız kaldım. Genel olarak hikayeli oyunlar oynarım rekabetçi olarak LoL Overwatch CS:GO oynarım ama genel çok müzik dinlerim sence alınır mı?
Bu kulaklık da oldukça güzel, 3-4 gün önce satın aldım ve oldukça memnunum, yazılımı olsun, mikrofon kalitesi olsun, ses kalitesi olsun, görünüşü olsun, hepsi oldukça iyi benim için.
Sharkoon RUSH-ER30 Mikrofonlu Oyuncu Kulaklığı arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.
Ah evet bu kulaklıkta aklımdaydı insanlar çok öneriyor bunu alabilirim ama aklıma takılan sorular var mesela müzik dinlerken verdiği performans nasıl insanı tatmin ediyor mu bir de rahatmı ben zamanımın çoğunu PC başında geçilirim 8 saat 10 saat malzeme kalitesi iyi mi oyun oynarken nasıl bir performans veriyor ben daha çok btf 5 Overwatch LoL Darkest Dungeon gibi oyunlar oynarım eğer kulaklık cidden güzelse hemen alırım.
Sharkoon Skıller-sgh30 Hdp Sharkoon Oyuncu Kulaklığı Sıyah / Kulak Üstü / Siyah / Oyun Amaçlı / Kablolu / Mikrofonlu / özellikleri ve özel fiyatıyla Webdenal'da. Şimdi Satın Alın!
Sharkoon Skıller-sgh30 Hdp Sharkoon Oyuncu Kulaklığı Sıyah / Kulak Üstü / Siyah / Oyun Amaçlı / Kablolu / Mikrofonlu / özellikleri ve özel fiyatıyla Webdenal'da. Şimdi Satın Alın!
Evet stokta var gözüküyor bügün almak istiyorum başka alırsam pişman olur mu yum bir de kulaklığın kısaca artıları ve eksikleri sayarsan çok sevinirim.