W Wcan Hectopat Katılım 19 Mayıs 2021 Mesajlar 160 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ağustos 2021 #1 Arkadaşlar selam! Oyuncu kulaklığı olarak Corsair HS35 almak istiyorum. Sizce alınır mı? (200 - 300 TL bandında kulaklık önerebilirsiniz siz de.)
Arkadaşlar selam! Oyuncu kulaklığı olarak Corsair HS35 almak istiyorum. Sizce alınır mı? (200 - 300 TL bandında kulaklık önerebilirsiniz siz de.)
1card1 Hectopat Katılım 15 Nisan 2021 Mesajlar 1.766 Makaleler 1 Çözümler 2 30 Ağustos 2021 #2 Hayır. ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası www.itopya.com
Hayır. ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası www.itopya.com
W Wcan Hectopat Katılım 19 Mayıs 2021 Mesajlar 160 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ağustos 2021 #3 Birkaç kişiden bu kulaklığı duydum fakat alacağım kulaklığın mikrofonunu çıkaracağımdan dolayı bu kulaklığı tercih edemem. Yine de teşekkürler.
Birkaç kişiden bu kulaklığı duydum fakat alacağım kulaklığın mikrofonunu çıkaracağımdan dolayı bu kulaklığı tercih edemem. Yine de teşekkürler.