Supangela Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Şubat 2018 Mesajlar 1.024 Çözümler 10 16 Eylül 2019 #1 Corsair HS35 ve HS50 kulaklıkları aynı fiyattan alınabiliyor, peki farkları ne? Hangisi tercih etmeliyim? Açıkcası HS35 bana daha güzel görünüyor ama eğer alırsam arada fiyat farkı olmamasına rağmen HS50 almadığım için kaybedeceğim şeyler olacak mı?
Corsair HS35 ve HS50 kulaklıkları aynı fiyattan alınabiliyor, peki farkları ne? Hangisi tercih etmeliyim? Açıkcası HS35 bana daha güzel görünüyor ama eğer alırsam arada fiyat farkı olmamasına rağmen HS50 almadığım için kaybedeceğim şeyler olacak mı?
Sylveon Petapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 8 Temmuz 2017 Mesajlar 21.895 Makaleler 7 Çözümler 50 Yer Kalos Region 16 Eylül 2019 #2 Zaten kulaklık kafanızda iken rengini görmiyeceksiniz sırf renk için HS35 almak çok saçma olur. Corsair HS50 mavi modelini buradan alınabilir. Corsair HS50 Stereo Oyuncu Kulaklığı Stereo Ses, 3.5mm girişli kablolu bağlantı, çoklu platform desteği www.qp.com.tr
Zaten kulaklık kafanızda iken rengini görmiyeceksiniz sırf renk için HS35 almak çok saçma olur. Corsair HS50 mavi modelini buradan alınabilir. Corsair HS50 Stereo Oyuncu Kulaklığı Stereo Ses, 3.5mm girişli kablolu bağlantı, çoklu platform desteği www.qp.com.tr
fushigurotoji Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 28 Ocak 2017 Mesajlar 7.963 Makaleler 6 Çözümler 32 16 Eylül 2019 #3 Supangela dedi: Corsair HS35 ve HS50 kulaklıkları aynı fiyattan alınabiliyor, peki farkları ne? Hangisi tercih etmeliyim? Açıkcası HS35 bana daha güzel görünüyor ama eğer alırsam arada fiyat farkı olmamasına rağmen HS50 almadığım için kaybedeceğim şeyler olacak mı? Genişletmek için tıkla... HS50 kulaklık pedleri ve ses kalitesi olarak biraz daha iyi yabancı incelemelere göre ve HS35'de 1 yıl kullanım sonrası sağ kulaklıktan ses gelmeme vs. şikayetleri var bu yüzden HS50.
Supangela dedi: Corsair HS35 ve HS50 kulaklıkları aynı fiyattan alınabiliyor, peki farkları ne? Hangisi tercih etmeliyim? Açıkcası HS35 bana daha güzel görünüyor ama eğer alırsam arada fiyat farkı olmamasına rağmen HS50 almadığım için kaybedeceğim şeyler olacak mı? Genişletmek için tıkla... HS50 kulaklık pedleri ve ses kalitesi olarak biraz daha iyi yabancı incelemelere göre ve HS35'de 1 yıl kullanım sonrası sağ kulaklıktan ses gelmeme vs. şikayetleri var bu yüzden HS50.