H halobkink Hectopat Katılım 12 Ocak 2021 Mesajlar 102 16 Ocak 2022 #11 KARATECİ KEDİ dedi: Hocam Razer marka bir cihazım olmadı şu ana kadar sizce güvenilir mi? Ayrıyeten mikrofon kalitesi ses kalitesi bass seviyesi iyi midir? Oyunlarda iyi bir şekilde ses kastırır mı? Hocam bir de rahat mıdır kulak veya kafa ağrıtmaz değil mi? Genişletmek için tıkla... Hocam YouTube'dan. İnceleme videolarına bakabilirsiniz ama Razer'in pişman ediceğini zannetmiyorum.
KARATECİ KEDİ dedi: Hocam Razer marka bir cihazım olmadı şu ana kadar sizce güvenilir mi? Ayrıyeten mikrofon kalitesi ses kalitesi bass seviyesi iyi midir? Oyunlarda iyi bir şekilde ses kastırır mı? Hocam bir de rahat mıdır kulak veya kafa ağrıtmaz değil mi? Genişletmek için tıkla... Hocam YouTube'dan. İnceleme videolarına bakabilirsiniz ama Razer'in pişman ediceğini zannetmiyorum.
FearLesLeon Megapat Katılım 9 Haziran 2016 Mesajlar 871 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ocak 2022 #12 @KARATECİ KEDİ uzun süre Razer Electra V2 kullanmıştım. Aşırı memnundum.
KARATECİ KEDİ Hectopat Katılım 6 Eylül 2020 Mesajlar 179 16 Ocak 2022 #14 halobkink dedi: Hocam bütçeniz ne kadar. Genişletmek için tıkla... 400-500