Sorum başlıktaki gibi. HyperX Stinger malzeme kalitesi mikrofon açısından iyi ancak stereo, Corsair HS40 ise 7.1 Amazon'da şuan 31.99 dolar 115 Türk lirasına tekabül ediyor. Bu fiyata kaliteli 7.1 az bulunuyor.
Mikrofonu sanırım Stingera oranla bir tık aşağıda testlerde Stinger daha net veriyor ve 2-3 saat kullanımdan sonra baş ağrısı yapıyormuş. Mikrofon konusunda kullanan biri aydınlatırsa sevinirim.
Hocam G430 DTS nasıl olur hem 7.1 hem mikrofonu güzel ancak malzeme kalitesi düşükmüş zaten kulaklığı hor kullanan bir insan değilimdir. Stinger yerine tercih edilebilir mi? Çoğunlukla CS:GO oynayacağım için 7.1 de önemli benim için.
Logitech'in özellikle G230 ve G430 modellerinin problemleri mevcut. Mikrofonda bazen cızırtı olması, kırılgan yapısı, kulak yastıklarının çok çabuk terleyip kötü bir koku yapması... Ben almazdım. Tabii ki karar sizin.
Logitech'in özellikle G230 ve G430 modellerinin problemleri mevcut. Mikrofonda bazen cızırtı olması, kırılgan yapısı, kulak yastıklarının çok çabuk terleyip kötü bir koku yapması... Ben almazdım. Tabii ki karar sizin.