Corsair HS50 Outlet Ürün Alınır mı?

caner782

Kilopat
Daha fazla  
QP Bilişim üzerinden satılan, anladığım kadarıyla sadece kutusu açılan veya iade edilen ürünlerin yeniden satılması sonucu fiyat bayağı düşmüş. Yardım almak istediğim konuysa QP Bilişim üzeriden böyle bir ürün alınır mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Evet bitmiş bile almak için girmiştim.

Ben aldım gerçekten güzel başta cızırtı geliyordu sonra 2 3 kez jakı alıp tekrar taktım sorun çözüldü sanırım temassızlık olmuştu çok güzel bir kulaklık 2 saatir felan kullanıyorum hafızalı köpük olduğundan kulağıma alıştı galiba fazla bir ağrısı yok mikrofonuna hiç bir şey diyemem efsane bir şey başta mikrofon yerine yanlış taktığımdan çalışmamıştı sonra çalışmaya başladığında efsane bir şey olduğunu gördüm kesinlikle alın derim. Fakat biraz kulağınızı terlete bilir çok az.

Pazartesi stoklara gelecekmiş normal ürünler. Onlar da sanırım 289 tl ya da 299 tl olacak, almak isteyenlerin haberi olsun.

Ürün bugün elime ulaştı akşam mikrofonu test edebilirim. Ses olarakta, nasıl desem bilemiyorum. Sanki ses içeriden geliyor gibi, şuana kadar rampage kullandığım için belki de böyle hisediyor olabilirim. Bu bir sorun mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…