Kablolu Kulaküstü Kulaklık ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun fiyatlı Kablolu Kulaküstü Kulaklık çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın.
m.n11.com
Şu an N11 de 387 TL'ye satılıyor bu fiyata değer mi sizce? Diğer sitelerde fiyatlarına baktım 500-600 TL arası fiyatlara satılıyor. Son 5-6 ay aralığındaki en düşük fiyatı sanırım bu. İnceleme videolarına baktığımda mikrofonunu kötü olduğunu gördüm ama sanırım tek eksi yönü mikrofonu.
Az önce aldım umarım pişman olmam yabancı forumlarda da araştırdım ses kalitesi konusunda herkes memnun tek sorunu mikrofon ama fiyatına göre aldırış etmeyeceğim o kadar da mikrofunu
Ben de Corsair HS50'ye sahibim. Görselde gösterdiğim yer en ufak esnemede kırılıyor. Benimle aynı sorunu yaşayan çok arkadaş gördüm. HS50 PRO'da durum nasıldır bilmiyorum ama. İnşallah kırılmaz.
Ben de Corsair HS50'ye sahibim. Görselde gösterdiğim yer en ufak esnemede kırılıyor. Benimle aynı sorunu yaşayan çok arkadaş gördüm. HS50 PRO'da durum nasıldır bilmiyorum ama. İnşallah kırılmaz.