Corsair HS50 Pro laptop düşük ses

LockDownTR

Megapat
Katılım
6 Mart 2016
Mesajlar
762
Çözümler
4
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Meslek
Fizyoterapist-EGM
Merhaba arkadaşlar Corsair HS50 Pro satın aldım. Ürün çok övgüler alan bir ürün uzun araştırmalar sonunucu ürünü aldım.
Monster Tulpar T7 19.3 cihazım var Sound Blaster sesleri bozuyor bu yüzden farklı Realtek sürücüsü kurdum (geliştirmeler sekmesinde seçenekler var)
Fakat sesler oyunlarda gerçekten çok çok az geliyor ses kasılmıyor. Gürültü dengeleme açıyorum sesler bayağı artıyor ama bu defa sesler bozuluyor.
Kulaklığı iade etme fikrim var ama sizlere sormak istedim neler yapılır ve cihazımın Realtek programını nasıl güncellerim?
Donanım kimlikleri.
HDAUDIO\FUNC_01&VEN_10EC&DEV_0269&SUBSYS_1D051065&REV_1002.

HDAUDIO\FUNC_01&VEN_10EC&DEV_0269&SUBSYS_1D051065
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı