Corsair HS50 Pro vs Havit Gamenote H2002P

Bütçe
900

dhelidhumrul

Femtopat
Daha fazla  
İyi günler. 900 TL civarında bir kulaklık arıyorum. Yaklaşık 4.5 sene Rampage SN-RW6 kullandım ama artık eskidiğini belli etmeye başladı. Bilgisayarım HP Omen 15 (5800H-3060). Diğer Omen kullanıcılarına sorduğum zaman 32 Empedansın bilgisayarımda sorun çıkartmayacağını, laptopun kartının yeterli olduğunu ve ayrı ses kartı olan bir kulaklık almama gerek olmadığını söylediler. Bu forumu taradığımda, bu fiyat ölçeğinde en fazla bu iki kulaklık önerilmiş. Size sorum şu ki, HS50 Pro mu daha iyi bir fiyat/performans sağlar yoksa Gamenote H2002P mi? Ayrıca konfor çok önemli, SN-RW6 benim için çok kullanışlıydı o açıdan. Görüşlerinizi merak ediyorum.

Ayrıca R6 tarzı oyunlar oynadığım için 7.1 tarzı teknolojiler benim için daha faydalı olabilir ama bazı kullanıcılar forumda sanal 7.1'i çok gömmüş. Emin olamadım.

Son düzenleme:
7.1 rezil bir şey. İnsanların sonunda uyanmaları iyi gerçekten. Eskiden linçlerlerdi söylediğimde. Ben olsam Corsair tercih ederdim.
Hocam sanal 7+1 kullanırken, oyunlarda yön kavramı daha iyi olur mu? Müzik dinlerken surround'un stereo dan kötü olacağanı düşünüyorum ama oyunlarda nasıl etkisi oluyor emin değilim.

Hocam sanal 7+1 kullanırken, oyunlarda yön kavramı daha iyi olur mu? Müzik dinlerken surround'un stereo dan kötü olacağanı düşünüyorum ama oyunlarda nasıl etkisi oluyor emin değilim.

Açıkçası ben stereo olarak çok daha rahat yer yön tayini yapıyorum. 7.1 konum saptırıyor. (Benim için öyle en azından.)

Açıkçası ben stereo olarak çok daha rahat yer yön tayini yapıyorum. 7.1 konum saptırıyor. (Benim için öyle en azından.)
Cevap için teşekkür ederim, Corsair HS50 Pro ile devam edeceğim gibi gözüküyor. İyi akşamlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…