YASUDAREYİZ Kilopat Katılım 9 Ekim 2014 Mesajlar 214 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Mayıs 2021 #1 Arkadaşlar merhaba. Her iki kulaklık da İncehesap üzerinden 400TL'ye satılıyor. Ağırlık, rahatlık gibi her şey göz önüne alındığında hangisi doğru tercih olacaktır? Corsair HS50 Pro Stereo Mavi CA-9011217-EU Mikrofonlu Kablolu Gaming Kulaklık - incehesap.com Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al! www.incehesap.com ASUS TUF Gaming H5 Lite Kablolu PC ve PS4 Gaming (Oyuncu) Kulaklık - incehesap.com Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al! www.incehesap.com
Arkadaşlar merhaba. Her iki kulaklık da İncehesap üzerinden 400TL'ye satılıyor. Ağırlık, rahatlık gibi her şey göz önüne alındığında hangisi doğru tercih olacaktır? Corsair HS50 Pro Stereo Mavi CA-9011217-EU Mikrofonlu Kablolu Gaming Kulaklık - incehesap.com Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al! www.incehesap.com ASUS TUF Gaming H5 Lite Kablolu PC ve PS4 Gaming (Oyuncu) Kulaklık - incehesap.com Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al! www.incehesap.com
kenzai Megapat Katılım 11 Şubat 2017 Mesajlar 528 Çözümler 2 Yer Trondheim 12 Mayıs 2021 #2 Bende öneri bekliyorum bu 2'si arasinda kaldim
YASUDAREYİZ Kilopat Katılım 9 Ekim 2014 Mesajlar 214 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Mayıs 2021 #3 Umarım konu görülür de bizler de yardım alırız.