Corsair HS50Pro mi Havit H2002D mi?

haset

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba, bu iki kulaklık arasında kaldım. Fiyatları neredeyse aynı siz hangisini önerirsiniz pedlerini ilerleyen zamanda AliExpress'ten kumaş pedlerle değiştireceğim bir de anakartım Aorus B550 Pro AC ses kartı yeterli olur mu?

Merhaba, bu iki kulaklık arasında kaldım. Fiyatları neredeyse aynı siz hangisini önerirsiniz pedlerini ilerleyen zamanda AliExpress'ten kumaş pedlerle değiştireceğim bir de anakartım Aorus B550 Pro AC ses kartı yeterli olur mu?

Yeterli olur HS50 Pro kullanıyorum kafan büyük ise kulaklık kafanı sıkar ve mikrofonu çok hassas. Ses kalitesini soruyorsan bence gayet guzel.

HS50 Pro kullanıyorum. Ses olarak çok güzel. Mikrofonu da güzel bir sıkıntı çekmedim. Yayın yapan birisi değilsen güzel. Biraz ağır sadece.

HS50 Pro kullanıyorum. Ses olarak çok güzel. Mikrofonu da güzel bir sıkıntı çekmedim. Yayın yapan birisi değilsen güzel. Biraz ağır sadece.

Daha önce çok fazla kulak üstü kulaklık kullanmadım genelde kulak içi kulaklık kullandım bilgisayarda belki biraz sıkıntı çekebilirim ağırlık konusunda ama alışırım diye düşünüyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı