Corsair HS60 7.1 alınır mı?

RexusN

Hectopat
Şuan İtopya bayram indirimi dolayısıyla HS60 380 lira.
Araştırdığım zaman memnun olanlar var olmayanlar var.
Bu kulaklık alınır mı?
ya da bu fiyata önerebileceğiniz daha iyi bir alternatif var mıdır?
400 lira sınırını geçmeden önerirseniz güzel olur.

Son düzenleyen: Moderatör:
Dostum ilk başta bende onu alacaktım bütçeyi arttırım Steelseries Arctis 5 aldım. Ama bir internet kafeye gidip denediğim de iyi ki kararımı Arctis 5 den yana vermişim dedim. Sesi falan güzeldi mikrofon da güzeldi. Fakat konfor bakımından hiç hoşuma gitmedi. 3 kişi denedik kulaklarımızda boşluk hissi oluşturdu. Onun yerine Steel Series Arctis 3 2019 Edition alman daha iyi olur dostum.

Hocam bende onu düşünmüştüm fakat çoğu kişi 7.1 konusunda geride kaldığını ve ses seviyesinin yetersiz olduğunu söylüyor.
Sanırım yazılım desteği de yok.

Arctis 3 2019 Edition itibariyle yazılımı kaldırdılar voicemeeter programını kullanarak aynı işlevi görebilirsiniz.
Fakat kulaklıkta zaten RGB yok program ile ne ayarlayacaksınız ? Ama tabiki şöyle bir şey var Corsair HS 60 Steelseries Arctis 5 e "Rakip" olarak gösteriliyordu. Yani arctis 3 belki 7.1 konusunda geri kalmış olabilir ona pek bir şey söyleyemem çünkü bir fikrim yok. Fakat rahatlık konusunda Arctis 3ü HS 60ın geçmesi imkansız dostum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…