Corsair HS60 Haptic mi MSI Immerse GH50 mi?

Daha fazla  
Oğlum için kulaklık alacağım. Mutlaka titreşim olsun istiyor. Önceki kulaklığı MSI DS502 Gaming 7.1 Ses Mikrofonlu Titreşimli Kulaklıktı. Bir sene sonunda kablosu kırıldığı için cızırtılar gelmeye başladı.

Şimdi yine titreşimli olsun istiyor. Titreşimli ve kablosuz Razer Kraken V4 var. O da 8,5k. Benim bütçem 3,5-4k arasında.

Biraz araştırdım, 2 model dikkatimi çekti. Corsair HS60 Haptic ve MSI Immerse GH50.

Sizce hangisini almak daha mantıklı? MSI almak istiyorum fakat yine kablo sorunları yaşarım diye tereddütteyim. Corsair HS60 daha büyük sürücülere sahip. Fikriniz nedir?

Alternatif önerilere de açığım.

Oğlum için kulaklık alacağım. Mutlaka titreşim olsun istiyor. Önceki kulaklığı MSI DS502 Gaming 7.1 ses mikrofonlu titreşimli kulaklıktı. Bir sene sonunda kablosu kırıldığı için cızırtılar gelmeye başladı.

Şimdi yine titreşimli olsun istiyor. Titreşimli ve kablosuz Razer Kraken V4 var. O da 8, 5k. Benim bütçem 3, 5-4K arasında.

Biraz araştırdım, 2 model dikkatimi çekti. Corsair HS60 haptic ve MSI Immerse gh50.

Sizce hangisini almak daha mantıklı? MSI almak istiyorum fakat yine kablo sorunları yaşarım diye tereddütteyim. Corsair HS60 daha büyük sürücülere sahip. Fikriniz nedir?

Alternatif önerilere de açığım.

İkisi de 4-5 yıllık ürünler doğrusu pek önermem.

Corsair HS60 haptic önerebilirim titreşimi bayağı yüksek ama kulaklık oyundayken mola verince yani oyunu kapatmadan pause ekranında kalınca 1 dakika içinde sesi kesiyor ve ses gelmiyor bir daha bu yüzden önermem doğrusu en iyi bütçenize göre Razer Kraken V3 hypersense öneririm eğer daha fazla çıkarım diyorsanız Kraken V4 öneririm.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı