slmnblvck Kilopat Katılım 29 Nisan 2018 Mesajlar 328 Makaleler 1 26 Ekim 2019 #1 Şimdi açtım ve denedim fakat mikrofonu denemek için ses kayıt yapıyorum, dış ses ve bilgisayarda açılı olan müzik algılanıyor. Nasıl düzeltmem gerek? Son düzenleyen: Moderatör: 26 Ekim 2019
Şimdi açtım ve denedim fakat mikrofonu denemek için ses kayıt yapıyorum, dış ses ve bilgisayarda açılı olan müzik algılanıyor. Nasıl düzeltmem gerek?
Koncholos Hectopat Katılım 9 Haziran 2019 Mesajlar 15 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Diğer 2 Mayıs 2020 #2 Cihazlardan kulaklığı devre dışı bırakıp kulaklığı tekrar çıkar tak yapmayı deneyin
slmnblvck Kilopat Katılım 29 Nisan 2018 Mesajlar 328 Makaleler 1 5 Mayıs 2020 #3 Koncholos dedi: Cihazlardan kulaklığı devre dışı bırakıp kulaklığı tekrar çıkar tak yapmayı deneyin Genişletmek için tıkla... Hiçbir çaresi yok yeni kulaklık alma dışında.
Koncholos dedi: Cihazlardan kulaklığı devre dışı bırakıp kulaklığı tekrar çıkar tak yapmayı deneyin Genişletmek için tıkla... Hiçbir çaresi yok yeni kulaklık alma dışında.
Koncholos Hectopat Katılım 9 Haziran 2019 Mesajlar 15 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Diğer 31 Mayıs 2020 #4 slmnblvck dedi: Hiçbir çaresi yok yeni kulaklık alma dışında. Genişletmek için tıkla... Bende de olmuştu o yöntemle düzelttim, cihazlardan kaldırıp kulaklığı çıkarıp takınca oldu
slmnblvck dedi: Hiçbir çaresi yok yeni kulaklık alma dışında. Genişletmek için tıkla... Bende de olmuştu o yöntemle düzelttim, cihazlardan kaldırıp kulaklığı çıkarıp takınca oldu