Corsair HS60 Pro alınır mı?

Deltunder

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba, Corsair HS60 Pro almayı düşünüyorum. Önerir misiniz? Discord'da karşı tarafa oyunun sesi gider mi?
Buradan almayı düşünüyorum:
Sadece 2 yorum var fakat QP Bilişim güvenilirdir değil mi?
600TL altında daha iyi dediğiniz bir kulaklık varsa önerebilirsiniz.
Bence bu fiyata oldukça alınabilir bir kulaklık. Fakat kafanız büyükse biraz sıkabilir. Aynı zamanda size çok rahat da gelebilir. Maalesef her kulaklıkta bu bilinmez değişken var, yani beğenmezseniz iade edebiliyor musunuz sorun derim.

Bence bu fiyata oldukça alınabilir bir kulaklık. Fakat kafanız büyükse biraz sıkabilir. Aynı zamanda size çok rahat da gelebilir. Maalesef her kulaklıkta bu bilinmez değişken var, yani beğenmezseniz iade edebiliyor musunuz sorun derim.

Birkaç satıcının yorumunda hijyenik bir ürün olmadığı için iade alınmıyor deniyordu, koronadan dolayı sanırım.

Birkaç satıcının yorumunda hijyenik bir ürün olmadığı için iade alınmıyor deniyordu, koronadan dolayı sanırım.
O her zaman vardı hocam. Amazon iade alıyor, burası da alabilir belki diye düşünmüştüm. O zaman mümkünse bir şekilde kulağınızda denemeniz en iyisi olacaktır.(Belki bir mağazada veya bir arkadaşınızda varsa deneyebilirsiniz.)

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı