Sylveon Petapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 8 Temmuz 2017 Mesajlar 21.895 Makaleler 7 Çözümler 50 Yer Kalos Region 5 Ekim 2019 #11 USB ses kartı ile bağladınız zaman mikrofon ve kulaklık çalışır sıkıntı olmaz.
Andy Dufresne Decapat Katılım 29 Mayıs 2019 Mesajlar 51 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 5 Ekim 2019 #12 Sylveon dedi: USB ses kartı ile bağladınız zaman mikrofon ve kulaklık çalışır sıkıntı olmaz. Genişletmek için tıkla... Ben biraz eskide kalmışım o zaman
Sylveon dedi: USB ses kartı ile bağladınız zaman mikrofon ve kulaklık çalışır sıkıntı olmaz. Genişletmek için tıkla... Ben biraz eskide kalmışım o zaman
Jordan Belfort Megapat Zamanın Tanığı Katılım 28 Ekim 2014 Mesajlar 1.329 Çözümler 8 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Software Engineer 5 Ekim 2019 #13 Andy Dufresne dedi: Ben biraz eskide kalmışım o zaman Genişletmek için tıkla... Arkadasin dedigi gibi USB uzerinden takiyorsunuz ve mikrofonda kulakliktan cikarilabiliyor. (Fiziksel olarak)
Andy Dufresne dedi: Ben biraz eskide kalmışım o zaman Genişletmek için tıkla... Arkadasin dedigi gibi USB uzerinden takiyorsunuz ve mikrofonda kulakliktan cikarilabiliyor. (Fiziksel olarak)