Mor Fasulye Kilopat Katılım 10 Aralık 2018 Mesajlar 907 Çözümler 1 Yer Ankara 28 Ağustos 2019 #1 Sizce hangi kulaklık oyun için daha iyi? Başka bir kulaklık daha varsa yazabilirsiniz. 500 TL sınır.
Sylveon Petapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 8 Temmuz 2017 Mesajlar 21.895 Makaleler 7 Çözümler 50 Yer Kalos Region 28 Ağustos 2019 #2 Sanırım Hyperx Cloud II dediğine göre bütçeniz Cooler Master MH751 yeter Cooler Master MH751 Stereo Profesyonel Mikrofonlu Oyuncu Kulaklığı | ITOPYA Genel kullanım için Corsair HS60 iyi bir kulaklık ama biraz terletiyor. Ses performansı önemli mikrofon önemli değil derseniz Cooler Master MH750.
Sanırım Hyperx Cloud II dediğine göre bütçeniz Cooler Master MH751 yeter Cooler Master MH751 Stereo Profesyonel Mikrofonlu Oyuncu Kulaklığı | ITOPYA Genel kullanım için Corsair HS60 iyi bir kulaklık ama biraz terletiyor. Ses performansı önemli mikrofon önemli değil derseniz Cooler Master MH750.
KS KS Mor Fasulye Kilopat Katılım 10 Aralık 2018 Mesajlar 907 Çözümler 1 Yer Ankara 28 Ağustos 2019 #3 Sylveon dedi: Sanırım Hyperx Cloud II dediğine göre bütçeniz Cooler Master MH751 yeter Cooler Master MH751 Stereo Profesyonel Mikrofonlu Oyuncu Kulaklığı | ITOPYA Genel kullanım için Corsair HS60 iyi bir kulaklık ama biraz terletiyor. Ses performansı önemli mikrofon önemli değil derseniz Cooler Master MH750. Genişletmek için tıkla... Cloud 2 değil Silver olacaktı yanlış yazım sorry.
Sylveon dedi: Sanırım Hyperx Cloud II dediğine göre bütçeniz Cooler Master MH751 yeter Cooler Master MH751 Stereo Profesyonel Mikrofonlu Oyuncu Kulaklığı | ITOPYA Genel kullanım için Corsair HS60 iyi bir kulaklık ama biraz terletiyor. Ses performansı önemli mikrofon önemli değil derseniz Cooler Master MH750. Genişletmek için tıkla... Cloud 2 değil Silver olacaktı yanlış yazım sorry.
Sylveon Petapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 8 Temmuz 2017 Mesajlar 21.895 Makaleler 7 Çözümler 50 Yer Kalos Region 28 Ağustos 2019 #4 Ses kartınız iyi ise Hyperx Cloud Silver ama ses kartım iyi değil bana ses kartlı bir şey lazım derseniz Corsair HS60.
Ses kartınız iyi ise Hyperx Cloud Silver ama ses kartım iyi değil bana ses kartlı bir şey lazım derseniz Corsair HS60.