Corsair HS60 vs Steelseries Artics 3

100101

Kilopat
Yakında kulaklık almayı düşünüyorum. Benim için önemli olan ses ve kulağıma baskı yapacak olması. Sizce hangi kulaklık bu kriterlere daha uygun ? İki kulaklığı kullanmış olan kişiler cevaplarsa çok sevinirim.

Aralarında fiyat farkı var. Ürünler rakip değil. Arctis serisi, Konfor ve ses kalitesi olarak sizi üzmez. Bütçenizi belirtirseniz, daha iyi tavsiyeler verebiliriz.
Çok özür dilerim. Benim hatam. HS50 modelini belirtecektim. Yanlışlık olmuş.

Sizin için konfor ve oyun performansı önemliyse Arctis 3 modelini tavsiye ederim. Kulaklara baskı yapmıyor. Çok uzun süre kullanımda bile sağlık sorunu yaşamadım. Ama Ürünün müzik performansı iyi değil. Ayrıca yazılımı bazen devre dışı kalıyor. Bu bütçede rakip olarak CM MH530 ve Sennheiser GSP 300 modellerine göz atabilirsiniz. Bu ürünlerin Müzik performansı Arctis serisine göre çok daha iyidir.

Benim için önemli olan oyun performansı. Ve baskıdan kast ettiğim G230 benzeri kulaklıklar gibi aşağıya sarkmaması. Cevapladığınız için teşekkür ederim Belirttiğiniz modellere de bir göz atayım.

Bu fiyat seviyesinde HyperX Cloud Stinger var. Sizce hangisi tercih edilebilir ? Tekrar belirteyim benim için önemli olan oyunlardaki ses.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…