G gorkemcngr Megapat Katılım 18 Nisan 2014 Mesajlar 99 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Nisan 2021 #1 Öncelikle merhabalar, Sorum başlıkta da belirttiğim gibi; Corsair HS70 Pro Xbox Series X ile çalışır mı?
Öncelikle merhabalar, Sorum başlıkta da belirttiğim gibi; Corsair HS70 Pro Xbox Series X ile çalışır mı?
hadwiger Megapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 9 Nisan 2020 Mesajlar 13.668 Makaleler 51 Çözümler 45 29 Nisan 2021 #2 Kablolu olarak çalışır ama kablosuz için net bir şey söylemek zor. Forumdan birisi MH670'i kablosuz olarak kullanamıyordu.
Kablolu olarak çalışır ama kablosuz için net bir şey söylemek zor. Forumdan birisi MH670'i kablosuz olarak kullanamıyordu.
G gorkemcngr Megapat Katılım 18 Nisan 2014 Mesajlar 99 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Mayıs 2021 #3 hadwiger dedi: Kablolu olarak çalışır ama kablosuz için net bir şey söylemek zor. Forumdan birisi MH670'i kablosuz olarak kullanamıyordu. Genişletmek için tıkla... Öncelikle cevabınız için teşekkürler, kablolu olarak taktım ama kulaklığı görmedi. Bu durumu nasıl çözebilirim bilginiz var mı?
hadwiger dedi: Kablolu olarak çalışır ama kablosuz için net bir şey söylemek zor. Forumdan birisi MH670'i kablosuz olarak kullanamıyordu. Genişletmek için tıkla... Öncelikle cevabınız için teşekkürler, kablolu olarak taktım ama kulaklığı görmedi. Bu durumu nasıl çözebilirim bilginiz var mı?
hadwiger Megapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 9 Nisan 2020 Mesajlar 13.668 Makaleler 51 Çözümler 45 1 Mayıs 2021 #4 gorkemcngr dedi: Öncelikle cevabınız için teşekkürler, kablolu olarak taktım ama kulaklığı görmedi. Bu durumu nasıl çözebilirim bilginiz var mı? Genişletmek için tıkla... Maalesef bilgi yok, Microsoft destekten yardım alabilirsiniz.
gorkemcngr dedi: Öncelikle cevabınız için teşekkürler, kablolu olarak taktım ama kulaklığı görmedi. Bu durumu nasıl çözebilirim bilginiz var mı? Genişletmek için tıkla... Maalesef bilgi yok, Microsoft destekten yardım alabilirsiniz.