Corsair HS70 şarj etmeme sorunu

Kesin olarak iade edecek misiniz? Fikrimi değiştirdim hocam sanırım Cloud Alpha S alıcam.

Kesin olarak iade edecek misiniz? Fikrimi değiştirdim hocam sanırım Cloud Alpha S alıcam.
Vallahi kesin edeceğim ya. Çok çok kötü çünkü oyunlarda. Müzik konusunda bin basar fakat maalesef istediğim şey değil. Umarım iade alır ya kabul etmezlerse ne yaparım bilmiyorum artık

Cloud Alpha S bütçemi aşıyor maalesef yoksa ben de gözüm kapalı alırdım. Arctis 5 üzmez umarım.

Çok çeşitli kulaklıklar kullanmadım.
Ancak kablosuz bir kulaklıktan kablolu kulaklık performansı beklemek çok doğru değil sanırım.
HyperX Cloud Alpha S ve HyperX'in Earbud kulaklıklarını kullanıyorum.
İkisinden de çok memnunum.
Bütçe aşıyorsa Alpha S yerine, Alpha olabilir.

Alpha'yı düşündüm fakat anakartım b450m pro m2 v2. Ses kartı yeterli gelir mi emin değilim o konuda.

Arctic 5 hakkında düşünceniz nedir? Ya da Cooler Master MH752?

İadeyi kabul ederler diye düşünüyorum. Etmediklerinde ne yapacağım hakkında hiçbir fikrim yok

iCUE yazılımında şarj göstegesi çalışıyor mu?
Evet çalışıyor, tamamen bitirdim ve şarja taktım sorun çözülmüştü.

Şarjı bittikten ne kadar süre sonra şarjdan çıkardınız ve dip ses sorununu nasıl çözdünüz acaba ?
Şarjı bitti direkt taktım. Ses konusuna herhangi bir çözüm bulamadım. İade etmeyi düşünüyorum, oyun performansı olarak beklediğimin bi tık altında açıkçası.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…