CM 752'de 40mm sürücü var Corsair'de 50 mm. CM 752'nin ses hassasiyeti 97 db Corsair'ın 111 db. Corsair'ın mikrofonlarına çok iyi değil diyorlar onu bende duydum ama YouTube'dan testleri izle bana çok kötü gelmedi ama iyi de değil. Ben olsam hiç düşünmeden Corsair alırdım. Ayriyetten ciddi fiyat farkı var aralarında Corsair ilginç şekilde daha ucuz
CM 750'ye bakmanı tavsiye ederim.
CM 752'de 40mm sürücü var Corsair'de 50 mm. CM 752'nin ses hassasiyeti 97 db Corsair'ın 111 db. Corsair'ın mikrofonlarına çok iyi değil diyorlar onu bende duydum ama YouTube'dan testleri izle bana çok kötü gelmedi ama iyi de değil. Ben olsam hiç düşünmeden Corsair alırdım. Ayriyetten ciddi fiyat farkı var aralarında Corsair ilginç şekilde daha ucuz
Aslında ilk olarak Corsair'in Void Pro modelini düşündüm daha sonra bayağı inceleme izledikten sonra CM MH752'ye karar kıldım biraz daha inceledikten sonra da HS70'e karar kıldım daha sonra mikrofunu kötü diye konu açıp forumdakilerin görüşlerini merak ettim. Evet, dediğiniz gibi şu an CM MH752 800 TL iken Corsair HS70 500 TL şaşırtıcı bir şekilde. Hatta HS50 ve HS60'dan bile ucuz.
Ben de aynı durumdan muzdaribim ama alışıyorsun 2-3 güne, düzelmiş haberlerini aldım dip sesin onu araştırıyorum yapabilirsem sizi bilgilendiririm. Tamamen yazılımsal bir sorundan kaynaklanıyormuş o sorun.
Cooler Master "MH752" incelemesi - Technopat Sosyal bakabilirsin.HS50 kullandım, hs70 ile arasında fiziksel fark yok.Çok rahatsız bir kulaklık içinden plastik birşey çıkarmışlar, kulağına falan batıyor sürekli.Pedleri de kıyaslanamaz MH752 çok üstün.HS serisi önermem.