Corsair HS70 vs CM MH752

Ben de aynı durumdan muzdaribim ama alışıyorsun 2-3 güne, düzelmiş haberlerini aldım dip sesin onu araştırıyorum yapabilirsem sizi bilgilendiririm. Tamamen yazılımsal bir sorundan kaynaklanıyormuş o sorun.
O kadar para verip yazılımsal sorunla uğraşmak çok saçma inşallah çözülmüştür çözülmüşse direkt sipariş veririm ben de araştırıyorum şu an.
Ben zaten MH752 alacaktım incelemenize de baktım çok güzel bir inceleme olmuş lakin fiyatının düşmesini beklerken 700 TL'den 800 TL'ye çıktı bir anda Cooler Master'ın bir anda böyle bir fiyat artışına gitmesi hiç doğru değil. Kendi kulaklığım kırıldı o yüzden kulaklık tercihine karar vermek için biraz hızlı davranmam gerekiyor.

Haklısınız, ben 670 tl gibi bir bütçeye aldım ancak bu fiyatlandırmaları maalesef satıcılar belirliyor.Şuan ihracat kısmında biraz sorun yaşandığı için gümrükte, muhtemelen makarna kalmamış bakkal gibi fiyatlar arttırılmış olabilir.Ama dediğim gibi ortopedi kısmına önem veren ve ekstra dışarıda kulaklık kullanmak için bütçe ayırmayan birisi için, bulunmayacak nimet.Yeni çıkan modelleri çok kaba ve beğenilmemiş.Bu model hala avrupada zirve araştırılırsa.Teşekkür ederim bu arada beğendiğin için incelememi.

Evet haklısınız. Ben baya araştırdım bu ürünü her yerde pozitif inceleme almış ayriyetten rakipleriyle karşılaştırılınca zirvede ama 800 TL gibi bir fiyat eder mi bu konu tartışılır gibi.

Evet haklısınız. Ben baya araştırdım bu ürünü her yerde pozitif inceleme almış ayriyetten rakipleriyle karşılaştırılınca zirvede ama 800 TL gibi bir fiyat eder mi bu konu tartışılır gibi.
800 tl çok ancak 700 iken alınabilirdi.Biraz daha bekleyebilirsiniz veya cooler master ile iletişime geçin mail üzerinden.Çok hızlı dönüş yapıyorlar bütçenizi belirtin yardım edebilirler.

CM 752 bana kötü geldi yani ben yüksek sesi seven birisiyim 97 db bana çok az geldi ve bir kulaklığa o kadar para verip 40 mm olması bence saçma.

CM 752 bana kötü geldi yani ben yüksek sesi seven birisiyim 97 db bana çok az geldi ve bir kulaklığa o kadar para verip 40 mm olması bence saçma.
Haklısınız hele şu an olan fiyatıyla imkansız 500-600 TL bandında olsa düşünmeden alınabilirdi lakin 800 TL cidden çok.

Bence başka modellere yönel içine yatmadıysa HP omen 800 var mesela 53mm sürücülü.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…