Elektronik Corsair HS80 2799TL!

Nereden desteğe yazdınız? Yurtdışında mı yaşıyorsunuz?

Ürünü aldığım tarihten, 6 ayda pedler çöp olmasına rağmen ücretlidir dediler, garanti kapsamına dahil değil diyerek ürünün arkasında durmadılar, şuan bir çok kişide de aynı sıkıntı mevcut. Buradan bilgi verirseniz sevinirim, arkadaşlar da faydalansın.

Bunun için ekolayzer ayarı yapman lazım. Ben 400 TL'lik Rampage kulaklıkta bile ekolayzer ayarı yaparak çok iyi ses kasıyordum.

Hocam ses kasmak için netlik, bass, vb hangisi önemli söyler misin?

Corsair ürünlerinin garantisi çok kötü. Tavsiye etmiyorum.
kesinlikle katılmıyorum, kendileri tam 1 yıl boyunca kullandığım ve sonrada kırdığım hs35'i taraflarına gönderdiğimde bana sıfırını vermişlerdi. Hatta bu konu ile ilgili yazdığım tweetlerden görseller de bu şekilde:

Şuan da kullandığım ve konusu açılmış olan hs 80'i de kesinlikle bu fiyata tavsiye ederim. Ben yaklaşık beş ay önce 3200tl ye almıştım. O kadar aydan sonra daha ucuza satılıyor olması bence güzel bir fırsat. İhtiyacı olan mutlaka değerlendirmeli. (Evet mikrofonu gerçekten başka bir seviyede)

Dosya Ekleri

• kırıks.png
    257 KB · Görüntüleme: 91
  • yeni.png
    546,1 KB · Görüntüleme: 87

HyperX Cloud 3 mü bu mu? Wireless olanı değil düz Cloud 3

Corsair'in yurtdışı destek hizmeti muhteşem. Corsair 5000D Airflow kasa almıştım. Bir süre sonra öne cam takılabildiğini öğrendim fakat türkiyede ne satan bir yer ne de temin eden bir yer bulamadım.

Corsair'in global sitesi üzerinden durumu anlatan bir talep oluşturduktan sonra ücretsiz bana 5000d ön camından hediye etmişlerdi.

Hatta foruma da konu açmıştım.

Son düzenleme:
Corsair'in yurtdışı desteği övülüyor ama hala durum bu şekilde mi?

Zamanında benimde bu konuda olumlu bir tecrübem olmuştu.

Güzel kardeşim, senin herhalde güncel durumdan haberin yok. Şuan artık global corsair türkiyedek kulaklık garantilerine bakmıyor. Birincisi bu. İkincisi, daha yeni garanti için iletişime geçmişim ve bana verilen cevap bu.

Senin durumun belli ki yurtdışı global corsair ile geçmişte durumunu çözmüş olman. Şuan ki güncel duruma bakman gerekir, ben de isterim garantiyi övmeyi ama TR'da durum bu. PED ler yerinden çıktı ve kullanıcı hatası dediler, yenisini parasıyla alın dendi. Durum bu.

Kesinlikle haklısın Global destek çok iyi ancak TR'da artık kulaklıklarla ilgilenmediklerini garanti sayfalarında belirtmişler. Dileyen bakabilir.

Maalesef hayır. Güncel durum artık kulaklıklarda garantiye TR dışında destek verilmeyeceği. TR garantilerine bakmıyorlar artık. Bu yüzden TR corsair garantisi global garanti gibi değil. Dileyen alır, kulaklık ile ilgili sıkıntı yaşadığınız zaman foruma gelip demiştiniz dersiniz.

Max 3.000 TL bütçesi olan birisi için en iyi kulaklık modeli bu diyebilir miyiz?

Ben kullandım arkadaşlar. 1 hafta boyunca hem oyun hem film için PC'de. Razer BlackShark V2 mikrofon hariç hem ses kasma, hem genel kullanımda daha başarılı. Rahatlık olarak kafa bandı şeklinde takılması çok rahat, mikrofon zaten HS80 efsane. Ama ses sürücüleri ve beslemesi BlackShark V2 gibi değil.

Aynı fiyat bandında BlackShark V2 bulursanız kesinlikle alınır. Kendi deneyimlerim bu arada kişiye göre değişir tabii ki ama şu an gamezero, Arctis Prime, gsp601, G PRO X sahibi olarak BlackShark V2 gündelik Gaming headset oldu birkaç aydır benim için. HS80 dediğim gibi mikrofon ve kafa bandı dışında sürücü ve ses kalitesinde benim beğendiğim bir ürün olmadı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…