Muhteşem kulaklık. Garantisi de baya iyi bence. Desteğe yazdım PED için, 1 hafta sonra elime ulaştı ve ücretli olan silme, temizlik ürününü hediye gönderdiler. Ben 40 TL ile Doby Atmos aldım ömürlük. Muhteşem oldu.
Bunun için ekolayzer ayarı yapman lazım. Ben 400 TL'lik Rampage kulaklıkta bile ekolayzer ayarı yaparak çok iyi ses kasıyordum.
kesinlikle katılmıyorum, kendileri tam 1 yıl boyunca kullandığım ve sonrada kırdığım hs35'i taraflarına gönderdiğimde bana sıfırını vermişlerdi. Hatta bu konu ile ilgili yazdığım tweetlerden görseller de bu şekilde:Corsair ürünlerinin garantisi çok kötü. Tavsiye etmiyorum.
İtopya'da tekrar stoklara girmiş ancak sadece siyah renkte indirim mevcut, ahım şahım bir indirim değil. Eskisi gibi 2500 TL civarına düşse iyi olurdu, zaten Gençer Gaming'de kulaklık 2899 TL'ye satılıyor.
CORSAIR HS80 USB Dolby Audio RGB 7.1 Surround Siyah Kablolu Gaming Kulaklik | ITOPYA
CORSAIR HS80 USB Dolby Audio RGB 7.1 Surround Siyah Kablolu Gaming Kulaklik En iyi fiyat seçenekleri ile CA-9011237-EU ITOPYA'dawww.itopya.com
ayarınızı nerden ve nasıl yapıyorsunuz bu konujda deneyimsizimBunun için ekolayzer ayarı yapman lazım. Ben 400 TL'lik Rampage kulaklıkta bile ekolayzer ayarı yaparak çok iyi ses kasıyordum.
kesinlikle katılmıyorum, kendileri tam 1 yıl boyunca kullandığım ve sonrada kırdığım hs35'i taraflarına gönderdiğimde bana sıfırını vermişlerdi. Hatta bu konu ile ilgili yazdığım tweetlerden görseller de bu şekilde:
Şuan da kullandığım ve konusu açılmış olan hs 80'i de kesinlikle bu fiyata tavsiye ederim. Ben yaklaşık beş ay önce 3200tl ye almıştım. O kadar aydan sonra daha ucuza satılıyor olması bence güzel bir fırsat. İhtiyacı olan mutlaka değerlendirmeli. (Evet mikrofonu gerçekten başka bir seviyede)
Corsair'in yurtdışı destek hizmeti muhteşem. Corsair 5000D Airflow kasa almıştım. Bir süre sonra öne cam takılabildiğini öğrendim fakat türkiyede ne satan bir yer ne de temin eden bir yer bulamadım.
Corsair'in global sitesi üzerinden durumu anlatan bir talep oluşturduktan sonra ücretsiz bana 5000d ön camından hediye etmişlerdi.
Hatta foruma da konu açmıştım.
Beyaz ağırlıklı sistem ve Corsair'in yaptığı incelik :)
Merhaba dostlar, Bunun yeri burası mı bilmiyorum ama yaşadığım bir olayı sizlerle paylaşmak istiyorum. Yakınlarda bir bilgisayar topladım. Parçalarını sizlerle de paylaşıyorum. Belki toplamak isteyenler için faydalı olabilir. Montaj vs konularda da yardımcı olurum. İşlemci : Ryzen 7 5800x...www.technopat.net
Corsair'in yurtdışı desteği övülüyor ama hala durum bu şekilde mi?
Zamanında benimde bu konuda olumlu bir tecrübem olmuştu.
Corsair HS80 kulaklığın yastığı 3 ayın sonunda yerinden çıkmaya başladı
Kulaklığı aylar önce almıştım ve böylesine üst seviye bir kulaklığın kısa bir sürede bu duruma gelmesi beni çok şaşırttı açıkcası. Duruma farkettikten hemen sonra Corsair desteğe mail atarak değişim talep ettim, ne olacak göreceğiz. Kulaklığı günde 10 saat civarı kullanıyordum ve hiç hor...www.technopat.net
Max 3.000 TL bütçesi olan birisi için en iyi kulaklık modeli bu diyebilir miyiz?İtopya'da tekrar stoklara girmiş ancak sadece siyah renkte indirim mevcut, ahım şahım bir indirim değil. Eskisi gibi 2500 TL civarına düşse iyi olurdu, zaten Gençer Gaming'de kulaklık 2899 TL'ye satılıyor.
CORSAIR HS80 USB Dolby Audio RGB 7.1 Surround Siyah Kablolu Gaming Kulaklik | ITOPYA
CORSAIR HS80 USB Dolby Audio RGB 7.1 Surround Siyah Kablolu Gaming Kulaklik En iyi fiyat seçenekleri ile CA-9011237-EU ITOPYA'dawww.itopya.com