Hocam bu modelin beyazını almayı düşünüyorum. Sizce nasıl, 2 aydır kullanıyorsunuz sanırım. Bir sorununuz var mı, memnunsanız alacağım. Şimdiden teşekkürler.
Hocam merhaba ben de kısaca tecrübemi anlatayım isterseniz.
Öncelikle hocam bence bu kulaklığın güncel fiyatı aşırı arttı ve buna değecek bir kulaklık olup olmadığından emin değilim(güncel kablolusunu 5000 TL olarak gördüm ben aldığımda 3000 TL civarında almıştım beyazını daha ucuz diye. Ama kablosuzu 5500 civarındaymış o belki alınabilir. Herhalde kablolusu piyasada tükenmeye başlamış ondandır) yine de tecrübemi de anlatayım.
Bence amacınıza göre değişir bu kulaklığı alıp almamak. Ben film dizi müzik de dinliyor izliyorum bu kulaklıkla ama daha çok oyun için almıştım ve Rainbow Six: Siege, Apex Legends, Overwatch 2 her türlü ses kasma gereken oyunlarda denedim. Öbür kulaklıkları kullanmadığım için kıyas yapamam ama aman aman abartılacak bir ses kasma eşiği yok bu kulaklıkta. HyperX Cloud II daha iyi diyorlar mesela ama bilemeyeceğim. Yine de oyunlarda kullanması keyifli bir kulaklık.
Kulaklığı aldığınız zaman kendi uygulaması ICUE'yu indirip equalizer ayarını yapmanız şart. Öbür türlü kulaklık sesi çok başarısız kalıyor ve sesler boğuk geliyor. EQ ayarı yapıldıktan sonra sesler daha da netleşiyor ve o şekilde kullanması en iyisi o yüzden.
Filmlerde de başarılı patlamaları ve benzeri sesleri iyi veriyor bence ben beğendim.
Mikrofonu çok kaliteli, çıkarılamaması bir eksi ama mikrofonun ses kalitesi çok başarılı ilk aldığım zaman arkadaşlarım ayrı bir mikrofon aldığımı falan sanmıştı. Eğer video edit vs. işlerinde kullanacaksanız sesinize orada ayar yapıp daha da kaliteli hale getirebilirsiniz.
Ekstra olarak, beyaz olması çok da büyük bir kirliliğe sebep olmuyor bence. Kulaklık pedine kaçan kirpik saçlar ekstra belirgin gözüküyor ama ben pek bir toz sorunu yaşamadım.