Corsair HS80 alınır mı?

Vorthionz

Decapat
Yaklaşık 3000TL bütçe ile kulaklık bakıyorum. SteelSeries Nova 3, HyperX Cloud 3 ve Corsair HS80(kablolu) arasında kalmıştım. HS80 olacak gibi görünüyor. Beyaz rengini almak istiyorum ama içimde bazı şüpheler var. Yazın özellikle biraz terleyen biriyim, uzun kullanımda renk değişimi-sararma yapar mı? Ayrıca izlediğim videolarda siyah renkli olanın malzeme kalitesi daha yüksek gibi göründü gözüme. Bu modeli kullananlar arkadaşlar deneyimlerini ve görüşlerini paylaşırsa sevinirim.

Bende beyaz Corsair HS65 var. Uzun kullanımda sararma yapmıyor ancak pedinde zamanla soyulmalar meydana geliyor. Mikrofon kalitesi çok iyi ancak dış sesleri biraz fazla alıyor veya bilgisayarından gelen diğer konuşma seslerini de alabiliyor onun dışında iyi mikrofonu. Ses olarak da iyi ama bence oyun için kullanılmaz ses falan kasıyorsan.

HS65 ile HS80'nin kötü olup olmadığına nasıl karar verdin? Alınır HS80.

HS65 ile HS80'nin kötü olup olmadığına nasıl karar verdin? Alınır HS80.

Dostum üzerindeki pedin malzemesinin aynı veya benzer olduğunu varsayarak soyulacağını söyledim. Ayriyeten corsair'ın bu serisi zaten gaming için değil daha çok mikrofon kalitesi üzerine düşmüş bir seri mikrofon kalitesi çok iyi olmasına rağmen bahsettiğim gibi bilgisayardaki müzik seslerini vs. aldığı için çok iyi değil bunlardan bahsettim yazdığım yorumda.

Eleman demiş zaten Steelseries Nova 3 diye. Farketmemişsin galiba

Dostum üzerindeki pedin malzemesinin aynı veya benzer olduğunu varsayarak soyulacağını söyledim.
Corsair kulaklıklarının hepsinin bir kroniği var ama HS80'de pedlerinin soyulması gibi bir sorun yok. Mesela Void'in kablosu soyuluyor, HS65, HS60'ın ve Xbox'a özel yapılanın pedi soyuluyor vs. ama HS80'de öyle bir sorun yok, ses veya mikrofonla alakalı bir sıkıntısı varsa da ben bilmiyorum.

Doğrudur hocam resimden baktım pedleri benziyordu soyulacağını öngördüğüm için belirttim. Mikrofon tarafında kalite yine aynıysa ve bilgisayar seslerini veya dış sesleri çok fazla almıyorsa kesinlikle alınabilecek bir kulaklık

Zaten ben de o yüzden attım kral

Valla, zaten oyun için kullanacaksan HS80 bence net seçim, sürücüsü daha iyi, ses seviyesi ve hassasiyeti de daha yüksek. Aynı zamanda HS80'in kablo uzunluğu daha fazla, masaüstü kullanıyorsan yardımcı olabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…