lndra Kilopat Katılım 13 Kasım 2016 Mesajlar 140 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Eylül 2024 #11 SubwofeN dedi: Bende kablosuz modelini aldım daha yeni. Hayırlı olsun şimdiden sana. Genişletmek için tıkla... Hocam memnun musunuz kulaklıktan? Oyunlarda ses kasma, dizi film vs performansı nasıl?
SubwofeN dedi: Bende kablosuz modelini aldım daha yeni. Hayırlı olsun şimdiden sana. Genişletmek için tıkla... Hocam memnun musunuz kulaklıktan? Oyunlarda ses kasma, dizi film vs performansı nasıl?
SubwofeN Hectopat Katılım 13 Ocak 2021 Mesajlar 27 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Eylül 2024 #12 lndra dedi: Hocam memnun musunuz kulaklıktan? Oyunlarda ses kasma, dizi film vs performansı nasıl? Genişletmek için tıkla... Ses kalitesi güzel oyunlarda ses kasmak içinde çok iyi tek sorunu şarjı çabuk bitiyo ama onuda normal prize taktığımda 1 saatte doldurabiliyorum
lndra dedi: Hocam memnun musunuz kulaklıktan? Oyunlarda ses kasma, dizi film vs performansı nasıl? Genişletmek için tıkla... Ses kalitesi güzel oyunlarda ses kasmak içinde çok iyi tek sorunu şarjı çabuk bitiyo ama onuda normal prize taktığımda 1 saatte doldurabiliyorum
Sopranos78 Hectopat Katılım 19 Aralık 2021 Mesajlar 271 Daha fazla Sistem Özellikleri R5 7500F - RTX 4070 SUPER - 32 GB DDR5 - B650M GAMİNG PLUS - 750 WATT 80+ Cinsiyet Erkek 24 Eylül 2024 #13 SubwofeN dedi: Ses kalitesi güzel oyunlarda ses kasmak içinde çok iyi tek sorunu şarjı çabuk bitiyor ama onu da normal prize taktığımda 1 saatte doldurabiliyorum. Genişletmek için tıkla... Hocam 10 gün geçmiş aradan bende almak istiyorum şu an bu fiyatlar normal mi indirime girer mi ve bir sorun yaşadınız mı?
SubwofeN dedi: Ses kalitesi güzel oyunlarda ses kasmak içinde çok iyi tek sorunu şarjı çabuk bitiyor ama onu da normal prize taktığımda 1 saatte doldurabiliyorum. Genişletmek için tıkla... Hocam 10 gün geçmiş aradan bende almak istiyorum şu an bu fiyatlar normal mi indirime girer mi ve bir sorun yaşadınız mı?