Nami Decapat Katılım 13 Aralık 2022 Mesajlar 860 Çözümler 5 20 Haziran 2024 #1 Daha önce kulak üstü kullanmamış, sürekli kulak içi kullanmış biri olarak bugün bu kulaklığı aldım ve nasıl bir ayar yapmalıyım bilmiyorum. Uygulamasını yükledim ama ayarlarından anlamadığım için bir şey yapamadım. Yardımcı olursanız sevinirim.
Daha önce kulak üstü kullanmamış, sürekli kulak içi kullanmış biri olarak bugün bu kulaklığı aldım ve nasıl bir ayar yapmalıyım bilmiyorum. Uygulamasını yükledim ama ayarlarından anlamadığım için bir şey yapamadım. Yardımcı olursanız sevinirim.
ByMalicious Hectopat Katılım 2 Ekim 2019 Mesajlar 785 Çözümler 4 20 Haziran 2024 #2 Ben direk 3.parti yazilim kullaniyorum. Dolby Atmos
Nami Decapat Katılım 13 Aralık 2022 Mesajlar 860 Çözümler 5 20 Haziran 2024 #3 ByMalicious dedi: Ben direk 3.parti yazilim kullaniyorum. Dolby Atmos Genişletmek için tıkla... Onu nereden yapıyoruz
ByMalicious dedi: Ben direk 3.parti yazilim kullaniyorum. Dolby Atmos Genişletmek için tıkla... Onu nereden yapıyoruz
Nickha Megapat Katılım 14 Ekim 2017 Mesajlar 744 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Haziran 2024 #4 Nami dedi: Onu nereden yapıyoruz. Genişletmek için tıkla... Kulaklık nasıl güzel mi? Benim kargom daha gelmedi de.
Nami dedi: Onu nereden yapıyoruz. Genişletmek için tıkla... Kulaklık nasıl güzel mi? Benim kargom daha gelmedi de.
ByMalicious Hectopat Katılım 2 Ekim 2019 Mesajlar 785 Çözümler 4 21 Haziran 2024 #5 Nami dedi: Onu nereden yapıyoruz Genişletmek için tıkla... Microsoft Store uzerinden Dolby Acces indir kullan.
Nami dedi: Onu nereden yapıyoruz Genişletmek için tıkla... Microsoft Store uzerinden Dolby Acces indir kullan.