Corsair HS80 cızırtı yapıyor

tkayaturk

Femtopat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba,
Yakın zamanda Corsair HS80 kulaklık aldım ve %10 ses seviyesinde sorun yokken, sesi 11 veya daha yukarı seviyelere çıkardığımda sağ kulaklıktan cızırtı sesi gelmeye başlıyor.
Şu ana kadar sorunu çözmek için şunları denedim:
  • Kulaklığı farklı cihazlara bağladım, ancak cızırtı yine de devam etti.
  • Corsair iCUE ve ses sürücülerini güncelledim, fakat hiçbir değişiklik olmadı.
Sizce bu sorunun kaynağı ne olabilir?

Bendede Corsair Void Elite Wireless var, ondada aynı problem var kronik olma ihtimali olabilir. Corsair dip ses diye aratırsan bulabilirsin.

Zaman kaybetmeden aldığınız yere bildirip ya servis ya iade neyse yapın.

Bende de Corsair Void Elite Wireless var, onda da aynı problem var kronik olma ihtimali olabilir. Corsair dip ses diye aratırsan bulabilirsin.

Dip ses değil ya bildiğimiz cızırtı sesi sanırım değişime yollayacağım. 2 Saat önce geldi ve gidiyor.

Dip ses değil ya bildiğimiz cızırtı sesi sanırım değişime yollayacağım. 2 Saat önce geldi ve gidiyor.
Hocam bende de corsair hs80 var kulaklığı alır almaz bir kaç gün içerisinde kabloda açılmalar oldu neyse dedim dert etmedim,bugün ise kulaklıkta boştayken bir dip ses ve windows üzerinden sesi hızlı hızlı açıp kapayınca cızırtı sesi geldiğini fark ettim siz garantiye mi gönderdiniz ne yaptınız ne tavsiye edersiniz 3klık kulaklığın böyle yapması inanılmaz canımı sıktı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…