Daha fazla
İnternette gördüğüm ekolayzerler genelde iCUE üzerinden yapılmış ve ben nedense sesi iCUE üzerinden ayarlamaya çalısınca ses iğrenç cıkıyor, ayrıca iCUE üzerinden sesi ayarlamam için illa buradan
Cihaz varsayılan efektlerini seçmem gerekiyor.
Bundan sonra Dolby Access üzerinden denedim ekolayzer yapmayı, sesler gayet net fakat hafif bir cızırtıyla beraber boğuk bir dip ses tarzı bir şey geliyor. Ve haliyle Dolby ile iCUE de aynı anda ayar yapılmıyor yani birisini kullanmam lazım şu an ve boğuk sesiyle Dolby'yi kullanıyorum.
www.technopat.net
Buradaki şekilde yapmaya alıştığımda ise yapılan ekolayzerin nasıl etkinleştirilceğini vb. anlayamadım. Birisi yardımcı olabilir mi?
@Lancia Delta S4 hocam belki siz yardımcı olabilirsiniz?
Sorunu bayağı önce çözdüm fakat yazmak aklıma gelmedi. Sorun çok saçma bir şekilde, benim mono ses ayarını hiç kontrol etmeyişimmiş. Eski kulaklığımda sıkıntı var diye mono ses açıktı ve o açık kalmış, kapatınca gayet düzgün ve kaliteli ses vermeye başladı kulaklığım.
Cihaz varsayılan efektlerini seçmem gerekiyor.
Bundan sonra Dolby Access üzerinden denedim ekolayzer yapmayı, sesler gayet net fakat hafif bir cızırtıyla beraber boğuk bir dip ses tarzı bir şey geliyor. Ve haliyle Dolby ile iCUE de aynı anda ayar yapılmıyor yani birisini kullanmam lazım şu an ve boğuk sesiyle Dolby'yi kullanıyorum.
Rehber: Ekolayzer ile kulaklığınızın gerçek gücünü açığa çıkarma
Merhabalar, Konularıma sürekli gelen "şu kulaklık için ekolayzır var mı?" taleplerine istinaden bu konuyu açmaya karar verdim 😊. Bu rehber sayesinde sahip olduğunuz kulaklıkların neredeyse hepsine bu ayarları yapabileceksiniz ve bu sayede kulaklığın "ses kalitesi" yüksek ihtimalle hissedilir...
@Lancia Delta S4 hocam belki siz yardımcı olabilirsiniz?
Sorunu bayağı önce çözdüm fakat yazmak aklıma gelmedi. Sorun çok saçma bir şekilde, benim mono ses ayarını hiç kontrol etmeyişimmiş. Eski kulaklığımda sıkıntı var diye mono ses açıktı ve o açık kalmış, kapatınca gayet düzgün ve kaliteli ses vermeye başladı kulaklığım.
Son düzenleme: