Corsair HS80 ekolayzer ayarları nasıl olmalı?

Silva

Megapat
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Merhaba,

Dün yeni kulaklığım Corsair HS80 Wireless geldi. Fakat eski kulaklığım HyperX Cloud 2 7.1 gibi ses alamıyorum. Şu an müzik, video dinlerken veya CS2 oynarken ses çok boğuk geliyor. Sanki bass da çok yüksek seviyede. Ekolayzer ayarlarını kulağıma göre yada internette gördüğüm ayarlar gibi yaptım fakat tam verim alamadım.

Ekolayzer ayarları nasıl olmalı? Dolby mi kullanılmalı yoksa iCUE mi kullanılmalı? Eski kulaklığımda hiç ekolayzer ayarı yapmadım direkt USB takıp kullanmaya başladım, bu kulaklığın ekolayzer ayarını yeni kulaklığıma kopyalayabilir miyim? Son olarak kulaklığın 7.1 özelliğini nasıl devre dışı bırakabilirim?

Son düzenleme:
Öncelikle iCue yüklemeniz ve varsa kulaklığın güncellemelerini yapmanız sağlıklı olur. Gerekli ses ayarlarına detaylı olarak iCue üzerinden ulaşabilirsiniz. Ses sıkıntınız da iCue kullanmaya başlayıp istediğiniz ayarları yaptığınızda düzelecektir diye düşünüyorum. Sonuçta USB kablolu veya USB alıcılı kulaklıklar klasik Jack kulaklıklar gibi çalışmıyorlar. Kendi içlerinde ses kartı olduğu için yazılımsal olarak müdahalede bulunmak gerekiyor iCue aracılığıyla. Buna ek olarak ben DTS:X uygulamasını kullanıyorum. Microsoft Store'dan satın aldım. Dolby Digital de satın almıştım ama DTS daha zengin geldi ses olarak bana. Rekabetçi oyunlarda ve müzik dinlerken kapatıyorum ses eklentilerini ama hikayeli oyunlar ve filmlerde gerçekten güzel bir deneyim oluyor.

Çözemediğim bir boğuk ses var. Çok ayar denedim ama bir türlü o boğukluğu gideremedim. Kulaklığı sarj etmek için USB kablosunu takıyorum bu sefer tüm ayarlar gidiyor. Gerçekten inanılmaz bir kulaklık. Bir türlü istediğim ekolayzer ayarını yapamadım. Müzik, film vs. hiçbiri için kulaklığı kullanmıyorum zaten. Sadece CS2 oynuyorum ve onun için aldım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…