Corsair HS80 Max kulaklık takıldıktan sonra Valorant'ta FPS düşüşü oldu

gokomazo

Picopat
Daha fazla  
Öncelikle selam arkadaşlar. Başlıkta da gördüğünüz üzere Corsair marka bir kulaklık aldım. Fakat driverlarını tam yapamadım hissiyatı yaşıyorum. Bundan önce ki kulaklığım HyperX Cloud II'di. iCUE uygulamasını indirdim videolarda izlediğim ayarları yaptım fakat bazen arkadaslarım sesimin uzaktan geldiğini söylüyor. Valorant giriyorum HyperX'de ki o ses netliği ve tazeliğini alamıyorum. Sizce nerede yanlış yapmış olabilirim. Bir de bu kulaklığı takıp kullanmaya basladıgımdan beridir oyunlarımda ciddi bir FPS düşüşü ve takılma yaşıyorum. Örnek vermem gerekirse " Valorant'ta 350-450 FPS alırken öncesinde kulaklıgı taktıgımdan beridir 220-300 FPS arası görüyorum" bu da ciddi olarak bir ekran kırılması ve takılmasına yol acıyor. Böyle bir durum yaşayan var mı? Ne yapmalıyım?

EQ ayarlarımı paylaşıyım mı? Ben çok daha iyi bir kulaklık kullandığım için kullanmıyorum fakat cloud 2 veya core'dan çok daha iyi bir kulaklık o.

iCUE yazılımından kaynaklanıyor bu sorunun. RGB'li Corsair RAM'ler için kullanmıştim, gerekli ayarları yapıp sildim. Yazılım üzerinde gereksiz şeyleri kapat, arka planda ne kadar yük bindiriyor takip et.

iCUE yazılımından kaynaklanıyor bu sorunun. RGB'li Corsair RAM'ler için kullanmıştim, gerekli ayarları yapıp sildim. Yazılım üzerinde gereksiz şeyleri kapat, arka planda ne kadar yük bindiriyor takip et.
Ben şimdi uygulamayı silsem bir daha nasıl kulaklık ayarı yapabilirimnm ki? Uygulamaya girip mesela fps modunu secıp sonra uygulamayı kapat diyorum. Valla ne yapacağımı bilemedim ya.

Minnetar kalırım.
İlk olarak kulaklığı windows'un ses ayarlarından 2 kanal 24 bit 96 khz studio quality yap.

7 , 6, 2 ,1,2,4,2,4,5,4
Bu ayarı birisnden geçirip sonra kafama göre ayarlamalar yapmısıtm

Icue, GHUB, Razer synapse ücüde birbirinden berbat yazılımlar , Icue sisteme yük binip ram yiyip çöküyor , ghub cihazı buga sokuyor , synapse'in direk eqsu çalışmıyor arada. Bir Steelseries ve hyperx'in yazılımı düzgün.

Teşekkür ederim. Fare olarak logitech kullanıyorum onun için de ghub yüklü. Kulaklık icin Icue yüklü. Bunlar çok yük bindiriyor o zaman dediğiniz gibi. Düşüş yaşamam normal o zaman.

Teşekkür ederim. Fare olarak logitech kullanıyorum onun için de ghub yüklü. Kulaklık icin Icue yüklü. Bunlar çok yük bindiriyor o zaman dediğiniz gibi. Düşüş yaşamam normal o zaman.
Eğer icue kullanmak istemiyorsanız Dolby atmos kurun micrasoftan, HS 80 MAX dolby atmos destekli bir kulaklık , ordaki hazır eq presetleri güzel onlarada bakabilirsiniz.

Eğer icue kullanmak istemiyorsanız Dolby atmos kurun micrasoftan, HS 80 MAX dolby atmos destekli bir kulaklık , ordaki hazır eq presetleri güzel onlarada bakabilirsiniz.
Dolby atmos kurdum. Orada ki sesler de bana cok net gelmedi. Benim sorunumun başlıca sebebi bence hyper x gibi bir kulaklıktan böyle bir kulaklıga gecince ki ses farkı. Dediğiniz her şeyi deneyeceğim. Tekrar teşekkür ederim.

Icue kadar berbat yazılım yok gerçekten msi ile uyumsuz rgb leri kendi kontrol etmeye çalışıyor edemiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…