InFless Hectopat Katılım 12 Aralık 2020 Mesajlar 76 Daha fazla Cinsiyet Erkek Bugün 14:35 #1 Bu bütçede kulaklık önerisi istiyorum. Aklımda Corsair HS80 Max ya da Logitech G PRO X2 Lightspeed almak var.
Bu bütçede kulaklık önerisi istiyorum. Aklımda Corsair HS80 Max ya da Logitech G PRO X2 Lightspeed almak var.
Paronim Centipat Katılım 7 Haziran 2024 Mesajlar 922 Çözümler 2 Daha fazla Sistem Özellikleri H610M RX 6600 i3 12100F Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci Bugün 14:47 #2 InFless dedi: Bu bütçede kulaklık önerisi istiyorum. Aklımda Corsair HS80 Max ya da Logitech G PRO X2 Lightspeed almak var. Genişletmek için tıkla... Logi kullanıyorum güzel kulaklık öneririm.
InFless dedi: Bu bütçede kulaklık önerisi istiyorum. Aklımda Corsair HS80 Max ya da Logitech G PRO X2 Lightspeed almak var. Genişletmek için tıkla... Logi kullanıyorum güzel kulaklık öneririm.
Mantar09 Hectopat Ekipman Ustası Katılım 10 Şubat 2024 Mesajlar 7.346 Makaleler 4 Çözümler 26 Bugün 14:48 #3 InFless dedi: Bu bütçede kulaklık önerisi istiyorum. Aklımda Corsair HS80 Max'ya da Logitech G PRO X2 Lightspeed almak var. Genişletmek için tıkla... Kesinlikle Logitech.
InFless dedi: Bu bütçede kulaklık önerisi istiyorum. Aklımda Corsair HS80 Max'ya da Logitech G PRO X2 Lightspeed almak var. Genişletmek için tıkla... Kesinlikle Logitech.
InFless Hectopat Katılım 12 Aralık 2020 Mesajlar 76 Daha fazla Cinsiyet Erkek Bugün 14:56 #4 Paronim dedi: Logi kullanıyorum güzel kulaklık öneririm. Genişletmek için tıkla... Bazıları bu para verilmez diyor sizce değer mi bu paraya
Paronim dedi: Logi kullanıyorum güzel kulaklık öneririm. Genişletmek için tıkla... Bazıları bu para verilmez diyor sizce değer mi bu paraya
Paronim Centipat Katılım 7 Haziran 2024 Mesajlar 922 Çözümler 2 Daha fazla Sistem Özellikleri H610M RX 6600 i3 12100F Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci Bugün 14:59 #5 InFless dedi: Bazıları bu para verilmez diyor sizce değer mi bu paraya Genişletmek için tıkla... x2 kullanmıyorum onun farkını bilmem ama 2. elden ucuza G pro almıştım memnunum.
InFless dedi: Bazıları bu para verilmez diyor sizce değer mi bu paraya Genişletmek için tıkla... x2 kullanmıyorum onun farkını bilmem ama 2. elden ucuza G pro almıştım memnunum.