Corsair HS80 Max vs Razer BlackShark V2 Pro 2023

Bende ikisi arasında kaldım. Hocam satın aldınız mı?

Hocam ben bugün HS80 Wireless aldım Max modelinde kablosuz kullanım yokmuş mikrofon kalitesi kabloluda bayağı bir artıyor o yüzden HS80 Wireless tercih ettim ben memnun kalacağımı düşünüyorum.

Hocam ben bugün HS80 Wireless aldım Max modelinde kablosuz kullanım yokmuş mikrofon kalitesi kabloluda bayağı bir artıyor o yüzden HS80 Wireless tercih ettim ben memnun kalacağımı düşünüyorum.

Niye hocam Wireless olan modelde kablo takılı bir şekilde kullanınca Max'dan ve Wireless olmayan modelden daha iyi mi performans veriyor? Ayrıca madem kabloluyken tam verim verebiliyor o zaman kablosuz kullanmanın bir amacı yok, güç tasarruf modu mu bu kabloluyken daha iyi verim alıyorsun kablosuzken yarısını.

Çok karışık yazmışsınız hocam anlamadım benim dediğim kablolu kullanınca ses kalitesinin artması ve Max'ten daha iyi olması.

Kablolu cihazların performansı, kablosuz cihazların performansına göre neredeyse her zaman daha iyidir.

Kablosuz ürünlerin amacı kullanım rahatlığıdır. Kulaklığı çıkarmak zorunda kalmadan odanın içerisinde gezinmek, içecek almak için mutfağa gitmek, sürekli etrafa dolaşan bir kablonun olmaması vb bence büyük konfor.

Son düzenleme:
5-10 adımdan sonra bağlantı kopuyor zaten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…