Soraka Kajmer Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Eylül 2019 Mesajlar 4.047 Makaleler 10 Çözümler 26 Yer Adana Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Eylül 2023 #11 Muhammed Aliç dedi: Yok bilgisayae diziyorum yeni alacağım her şeyi Cloud 2'ye müzik ve mikrofon konusunda iyi değil diyorlar ama araştırdığım kadarıyla döver. Genişletmek için tıkla... ASUS temalı anakart vb. dizmeyi planlıyorsan Armoury Crate uygulaması ile Corsair iCUE uygulaması birbiriyle çakışıyor o konuda sizin adınıza problem olabilir. Şahsen Cloud 2 tercih ederdim.
Muhammed Aliç dedi: Yok bilgisayae diziyorum yeni alacağım her şeyi Cloud 2'ye müzik ve mikrofon konusunda iyi değil diyorlar ama araştırdığım kadarıyla döver. Genişletmek için tıkla... ASUS temalı anakart vb. dizmeyi planlıyorsan Armoury Crate uygulaması ile Corsair iCUE uygulaması birbiriyle çakışıyor o konuda sizin adınıza problem olabilir. Şahsen Cloud 2 tercih ederdim.
Merdt Megapat Zamanın Tanığı Katılım 29 Mayıs 2020 Mesajlar 9.605 Çözümler 51 Yer Afyonkarahisar 6 Eylül 2023 #12 HS80 alırdım ben olsam.