HS80 kablolu olanını kullanıyorum gayet memnunum oyunlarda güzel ses kasılıyor ses seviyesi çok fazla 25-30 seviyesinde kullanıyorum video izlerken oyuna geçince 50 ye arttırıyorum yetiyor bile. Fakat Dolby access uygulamasından oyun moduna alıdığım zaman bana sesler biraz arka plandan geliyor gibi biraz boğuk oluyor.(Dolby access uygulaması paralı fakat ucuz ve satın aldıktan sonra tamamen sizin oluyor aylık abonelik tarzı bir durum yok)Bütçem 5300 TL. İstediğim ana özellik uzun ömürlü olması, ve oyunlarda iyi performans vermesi. Harici mikrofonum olduğu için mikrofon kalitesinin önemi yok. Corsair HS80'e daha yakınım. Başka önerilere de açığım.
Nova 5 bence. Yazilim destegi falan cok iyi. Ve cok rahat.Bütçem 5300 TL. İstediğim ana özellik uzun ömürlü olması, ve oyunlarda iyi performans vermesi. Harici mikrofonum olduğu için mikrofon kalitesinin önemi yok. Corsair HS80'e daha yakınım. Başka önerilere de açığım.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.