Corsair HS80 RGB kablosuz vs HyperX Cloud III kablosuz vs SteelSeries Arctis Nova 5 kablosuz

Bütçe
5300

ezogelim

Zeptopat
Daha fazla  
Bütçem 5300 TL. İstediğim ana özellik uzun ömürlü olması, ve oyunlarda iyi performans vermesi. Harici mikrofonum olduğu için mikrofon kalitesinin önemi yok. Corsair HS80'e daha yakınım. Başka önerilere de açığım.

Corsair Void Elite kullanıyordum, ne ses kasabiliyordum ne de kullandığı programı kullanabiliyordum. Kendi kendine açılmamazlık yapıyordu silip baştan yüklüyordum hep.
HS80 ses kasma kalitesi nedir bilmiyorum ama programı aynı olduğu için söyleyeyim dedim.
Arctic Nova 5 hakkında hiç bilgim yok Cloud 3 kablosuz kullanıyorum ve memnunum, programı detaysız basit ve hep Firmware güncellemesi çıkartıyor ama bir problem yaşamadım ses kasması şarjı iyi gidiyor.

Bütçem 5300 TL. İstediğim ana özellik uzun ömürlü olması, ve oyunlarda iyi performans vermesi. Harici mikrofonum olduğu için mikrofon kalitesinin önemi yok. Corsair HS80'e daha yakınım. Başka önerilere de açığım.
HS80 kablolu olanını kullanıyorum gayet memnunum oyunlarda güzel ses kasılıyor ses seviyesi çok fazla 25-30 seviyesinde kullanıyorum video izlerken oyuna geçince 50 ye arttırıyorum yetiyor bile. Fakat Dolby access uygulamasından oyun moduna alıdığım zaman bana sesler biraz arka plandan geliyor gibi biraz boğuk oluyor.(Dolby access uygulaması paralı fakat ucuz ve satın aldıktan sonra tamamen sizin oluyor aylık abonelik tarzı bir durum yok)

Nova 5 bence. Yazilim destegi falan cok iyi. Ve cok rahat.

Ben Barracuda X aldım 3400'e çok memnunum.

Wireless var, Bluetooth var, kablolu bağlantı var, kumaş ped var ses kalitesi oldukça iyi 7.1 güzel. Bilmiyorum ben çok memnun kaldım. Malzemesi zayıf vs denilmiş ama bana o kadar zayıf gelmedi tutup yere fırlatmayacak veya çarprazlama bükmeyeceksem bir şey olmaz. Çok stabil bağlantı tüm ev içinde rahatça geziyorum. 50 saat kullanım var. Telefon uygulaması var oradan ekolayzer ve pil şarj durumu görünüyor bilgisayar uygulaması yok. Mikrofon da sesi net iletiyor öyle çok üstün değil ama ben harici mikrofon olduğu için kullanmıyorum ve sökülebilir olması çok iyi. Ses yüksekliği de yeterli.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı