Elektronik Corsair HS80 RGB USB 2597₺

Golden.Nyks

Hectopat
Razer BlackShark V2 de ortalama bu fiyata satılmıştı bu fiyat bandında sizce ikisi arasından hangisi daha iyi?

2 gün önce indirme girmişti şimdi fiyatı daha da uygun(51₺ 😁), bu fiyattaki en iyi kulaklıklardan.

Taksit imkanı da bulunuyor.
Bunun Wireless versiyonundan tek farkı kablolu olması mı?

Razer BlackShark V2 de ortalama bu fiyata satılmıştı bu fiyat bandında sizce ikisi arasından hangisi daha iyi?

4-5 gün V2 USB kullandım iade ettim, sesler sol taraftan rahatsız edici şekilde baskın geliyordu.

HS80 hakkında yorum yapamayacağım daha elime ulaşmadı.

Genel ses kalitesi olarak V2 USB daha iyi deniyor ama ikisinin de artısı eksisi var. İkisi de alınır bu fiyatlara hangisi ucuzsa alıp geçebilirsiniz.

Son düzenleme:
Ben bu kulaklığı güncel olarak kullanıyorum ve hiç beğenmiyorum. Hard fps oynayanlar varsa almasına der geçerim.
Niye herkes olumsuz birşey yazıp kaçıyor kimseden sorumuza yanıt alamıyoruz kötü yanı ne adam akıllı anlatın herkes her yerde övüyor bu kulaklığı

Niye herkes olumsuz birşey yazıp kaçıyor kimseden sorumuza yanıt alamıyoruz kötü yanı ne adam akıllı anlatın herkes her yerde övüyor bu kulaklığı

Ayrı bir konu açarsanız, çok daha iyi olur, benim de bu gün elime ulaştı, malzeme kalitesi olarak premium hissiyatı veriyor en başta onu söyleyeyim, ses kalitesi olarak da gayet iyi, zaten mikrofonuna bir şey demeye gerek yok, kulaklık aşırı rahat(kişiden kişiye değişebilir). FPS tarzı oyunlar oynamadığım için yorum yapamayacağım ama Dolby çevresel ses, özellikle destekleyen film ve dizilerde mükemmel bir performans veriyor, fiyatı da çok iyi(en son kasımda böyle bir indirime girmişti). Zaten benzer fiyatta rakibi V2 vardı onun da indirimli stoğu tükenmiş.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı