Elektronik Corsair HS80 RGB Wireless 4956TL

Hocam G733 kullanıyorum 2 yıldır ses kalitesi artık iyi gelmiyor değiştirmek istiyorum bu ürünü mü alsam Cloud 3 mü alsam yardımcı olabilir misiniz bütçe sınırı yok.
hs80 wireless alın

1 ay sonra 1. yılını dolduracak HS80 Wireless'im bir defa bile üzmedi beni. Sadece batarya konusunda üzebiliyor o da takip edilerek kullanılınca üzmüyor. Kısa bir type-c kablo ile kulaklığı astığım standa kablo çektim işimi görüyor.

Dün sipariş etmiştim, bugün gelmiş eve. Gaming Gen zaten güvenilir ve hızlı. En ucuzken kaçırmayın derim hocam.

3 gün daha bu fiyatta kalır mı acaba.

3 gün daha bu fiyatta kalır mı acaba?

Hocam ben uzun suredir takip ediyorum kulaklığı tam alacaktım bu fiyata yakın fiyatlardaydı zamlandı. Bu indirim olmadan önce de bir yerden sipariş ettim 6K fiyatı vardı yaklaşık, bunu görünce hemen iade edip bunu aldım. Çok kalacağını sanmıyorum diğer satıcıların fiyatı minimum 6K dediğim gibi. Elinizi çabuk tutun umarım alabilirsiniz.

Hocam hali hazırda cloud 2 kullanıyorum da ilerisi için düşünüyordum. Kartımın dönmesi lazım

Logitech g pro x 2 lightspeed mi iyidir bu mu?

Bende karşılaştırma videolarına baktım hatta forumda da daha önce bir kaç konusu açılmış. Mikrofon olarak hs80 biraz daha iyiymiş. Ses kalitesi ve gecikme olarak logi daha iyi görünüyor. Fiyatı göz önüne alındığında hs80 çok alınabilir duruyor. Ben bir süre daha g pro x2 kovalayacağım. Şarj süresi olarak da neredeyse 2 katı olması ve bluetooth olması benim için önemli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…