rueRa Centipat Katılım 21 Mayıs 2024 Mesajlar 239 Daha fazla Sistem Özellikleri PRIME B650M-K Ryzen 5 7600 RX 7800XT 16GB 5200Mhz Ram 650W 80+ PSU Cinsiyet Erkek 1 Ağustos 2024 #11 Gürsel Kılavuz dedi: HS80 kullanıyorum gayet güzel. Özellikle Dolby Atmos la müzik ve oyun için ayar yaptım ve gayet güzel oldu. Ayrıca mikrofon kalitesi eşsiz. Genişletmek için tıkla... Hocam bende Wireless versiyonunu aldım daha gelmedi ama sorum olacak. Ses kalitesini çok kötülüyorlar eqo ayarı yapınca düzeliyor mu ses kalitesi?
Gürsel Kılavuz dedi: HS80 kullanıyorum gayet güzel. Özellikle Dolby Atmos la müzik ve oyun için ayar yaptım ve gayet güzel oldu. Ayrıca mikrofon kalitesi eşsiz. Genişletmek için tıkla... Hocam bende Wireless versiyonunu aldım daha gelmedi ama sorum olacak. Ses kalitesini çok kötülüyorlar eqo ayarı yapınca düzeliyor mu ses kalitesi?
Gürsel Kılavuz Kilopat Katılım 17 Kasım 2016 Mesajlar 415 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ağustos 2024 #12 rueRa dedi: Hocam bende Wireless versiyonunu aldım daha gelmedi ama sorum olacak. Ses kalitesini çok kötülüyorlar eqo ayarı yapınca düzeliyor mu ses kalitesi? Genişletmek için tıkla... Ses kalitesi kötü falan değil. Ayar yapmak gerekebilir.
rueRa dedi: Hocam bende Wireless versiyonunu aldım daha gelmedi ama sorum olacak. Ses kalitesini çok kötülüyorlar eqo ayarı yapınca düzeliyor mu ses kalitesi? Genişletmek için tıkla... Ses kalitesi kötü falan değil. Ayar yapmak gerekebilir.
rueRa Centipat Katılım 21 Mayıs 2024 Mesajlar 239 Daha fazla Sistem Özellikleri PRIME B650M-K Ryzen 5 7600 RX 7800XT 16GB 5200Mhz Ram 650W 80+ PSU Cinsiyet Erkek 3 Ağustos 2024 #13 Gürsel Kılavuz dedi: HS80 kullanıyorum gayet güzel. Özellikle Dolby atmos la müzik ve oyun için ayar yaptım ve gayet güzel oldu. Ayrıca mikrofon kalitesi eşsiz. Genişletmek için tıkla... Hocam birşey sorucam sizinde kulaklığınızın yan tarafının orta kısımları grimsi bir renkmi ?
Gürsel Kılavuz dedi: HS80 kullanıyorum gayet güzel. Özellikle Dolby atmos la müzik ve oyun için ayar yaptım ve gayet güzel oldu. Ayrıca mikrofon kalitesi eşsiz. Genişletmek için tıkla... Hocam birşey sorucam sizinde kulaklığınızın yan tarafının orta kısımları grimsi bir renkmi ?
Gürsel Kılavuz Kilopat Katılım 17 Kasım 2016 Mesajlar 415 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ağustos 2024 #14 rueRa dedi: Hocam birşey sorucam sizinde kulaklığınızın yan tarafının orta kısımları grimsi bir renkmi ? Genişletmek için tıkla... Kulağa takılan sünger kısmı gri ve ust kafalıga temas eden kısım gri. Resimdeki gibi.
rueRa dedi: Hocam birşey sorucam sizinde kulaklığınızın yan tarafının orta kısımları grimsi bir renkmi ? Genişletmek için tıkla... Kulağa takılan sünger kısmı gri ve ust kafalıga temas eden kısım gri. Resimdeki gibi.