1nartnart Hectopat Katılım 10 Temmuz 2022 Mesajlar 7 5 Temmuz 2025 #11 To The Skies dedi: Nova pro al, eğer yazılım sorunlarını göz ardi edersen g pro x 2. Blackshark iyi değil. Genişletmek için tıkla... siz ne kullanıyorsunuz ve memnun musunuz
To The Skies dedi: Nova pro al, eğer yazılım sorunlarını göz ardi edersen g pro x 2. Blackshark iyi değil. Genişletmek için tıkla... siz ne kullanıyorsunuz ve memnun musunuz
To The Skies Centipat Katılım 5 Ocak 2025 Mesajlar 1.477 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Temmuz 2025 #12 1nartnart dedi: siz ne kullanıyorsunuz ve memnun musunuz Genişletmek için tıkla... Şuanlik en iyi kulaklığım Sennheiser pc38x. G pro x 2 kullandim Blackshark v2 pro 2023, Hs 80 max kullandım, biraz SteelSeries Novalara yabancıyım.
1nartnart dedi: siz ne kullanıyorsunuz ve memnun musunuz Genişletmek için tıkla... Şuanlik en iyi kulaklığım Sennheiser pc38x. G pro x 2 kullandim Blackshark v2 pro 2023, Hs 80 max kullandım, biraz SteelSeries Novalara yabancıyım.
1nartnart Hectopat Katılım 10 Temmuz 2022 Mesajlar 7 6 Temmuz 2025 #13 To The Skies dedi: Şuanlik en iyi kulaklığım Sennheiser pc38x. G pro x 2 kullandim Blackshark v2 pro 2023, Hs 80 max kullandım, biraz SteelSeries Novalara yabancıyım. Genişletmek için tıkla... hs80 siparişe verdim iyi yapmış mıyım
To The Skies dedi: Şuanlik en iyi kulaklığım Sennheiser pc38x. G pro x 2 kullandim Blackshark v2 pro 2023, Hs 80 max kullandım, biraz SteelSeries Novalara yabancıyım. Genişletmek için tıkla... hs80 siparişe verdim iyi yapmış mıyım
M modexl35 Hectopat Katılım 26 Mayıs 2021 Mesajlar 408 Daha fazla Cinsiyet Kadın 6 Temmuz 2025 #14 1nartnart dedi: hs80 siparişe verdim iyi yapmış mıyım Genişletmek için tıkla... MAx daha iyi değil mi ? Corsairde menteşe problemi çok yaygın araştırırken vazgeçmiştim o işten. Ne kadara aldınız
1nartnart dedi: hs80 siparişe verdim iyi yapmış mıyım Genişletmek için tıkla... MAx daha iyi değil mi ? Corsairde menteşe problemi çok yaygın araştırırken vazgeçmiştim o işten. Ne kadara aldınız