Ayberkss Centipat Katılım 28 Şubat 2024 Mesajlar 98 Makaleler 3 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Mart 2024 #1 Kulaklığı yeni aldım, EQ ayarı yapmayı da bilmiyorum. Detaylıca anlatabilecek ya da EQ önerisi olan var mı? Dolby satın aldım.
Kulaklığı yeni aldım, EQ ayarı yapmayı da bilmiyorum. Detaylıca anlatabilecek ya da EQ önerisi olan var mı? Dolby satın aldım.
emiirws Hectopat Katılım 10 Şubat 2020 Mesajlar 21 13 Ağustos 2024 #2 Kanka bulduysan paylaşır mısın herkes faydalansın
Ayberkss Centipat Katılım 28 Şubat 2024 Mesajlar 98 Makaleler 3 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Ağustos 2024 #3 emiirws dedi: Kanka bulduysan paylaşır mısın herkes faydalansın. Genişletmek için tıkla... Güncel olarak bu şekilde kullanıyorum deneyin size de uyarsa kulnabilirsiniz ama benim önerim kendiniz ayarlamanız yönünde olacaktır. (not: YouTube'da ses kasmma videolarını izleyerk test edebilirsiniz) Dosya Ekleri Ekran görüntüsü 2024-08-14 221238.png 71,1 KB · Görüntüleme: 69
emiirws dedi: Kanka bulduysan paylaşır mısın herkes faydalansın. Genişletmek için tıkla... Güncel olarak bu şekilde kullanıyorum deneyin size de uyarsa kulnabilirsiniz ama benim önerim kendiniz ayarlamanız yönünde olacaktır. (not: YouTube'da ses kasmma videolarını izleyerk test edebilirsiniz)