Corsair HS80 vs Corsair HS55 vs Corsair Void Elite

qweX.png

Centipat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar,
3000 - 3500 TL bandında kaliteli bir kulaklık almayı düşünüyorum. Yaklaşık 3-4 gündür Corsair marka Gaming kulaklıkları araştırıyorum ve ilgimi çeken 3 model oldu. Corsair HS80, Corsair HS55, Corsair Void Elite. Belirttiğim kulaklık modellerini 7.1 sanal ses deneyimleri olsun, oyunlarda ses kasma olsun, mikrofon verimliliği olsun, kullanan arkadaşlar yorumlayıp öneride bulunurlar ise çok memnun olurum. Düşünüp arada kalmamı sağlayan mevzu mikrofon testleri. Bazı videolarda robot gibi ses ilettiğini, bazı videolarda ise mükemmel kalitede olduğu gibi ilettiğini görüyorum. Önerileriniz için farklı markalara da açığım.

Kablolu olup olmaması önemli değilse bu üçü arasından kesinlikle HS80.

Yeni HS serisine bulaşma. Hem konfor olarak vasatın altında hem de kronik denilebilecek, kafa bandı çatlaması problemi var.

Yeni HS serisine bulaşma. Hem konfor olarak vasatın altında hem de kronik denilebilecek, kafa bandı çatlaması problemi var.
Belirttiğim fiyat bandında önerebileceğin beyaz bir kulaklık modeli var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…