Talhaq Decapat Katılım 20 Ağustos 2022 Mesajlar 188 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Şubat 2024 #1 İkisi arasında kaldım. Fakat kablosuz daha çok istiyorum biraz rahat olsun diye ama Logitech'inde mikrofonu pek hoşuma gitmedi. Bütçe 3.000. Amazon.com.tr CORSAIR HS80 USB Dolby Audio RGB 7.1 Surround Beyaz Kablolu Gaming Kulaklik | ITOPYA CORSAIR HS80 USB Dolby Audio RGB 7.1 Surround Beyaz Kablolu Gaming Kulaklik En iyi fiyat seçenekleri ile CA-9011238-EU ITOPYA'da www.itopya.com
İkisi arasında kaldım. Fakat kablosuz daha çok istiyorum biraz rahat olsun diye ama Logitech'inde mikrofonu pek hoşuma gitmedi. Bütçe 3.000. Amazon.com.tr CORSAIR HS80 USB Dolby Audio RGB 7.1 Surround Beyaz Kablolu Gaming Kulaklik | ITOPYA CORSAIR HS80 USB Dolby Audio RGB 7.1 Surround Beyaz Kablolu Gaming Kulaklik En iyi fiyat seçenekleri ile CA-9011238-EU ITOPYA'da www.itopya.com
Lightspeed Hectopat Katılım 2 Mayıs 2021 Mesajlar 596 Makaleler 1 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Şubat 2024 #2 Talhaq dedi: İkisi arasında kaldım. Fakat kablosuz daha çok istiyorum biraz rahat olsun diye ama Logitech'inde mikrofonu pek hoşuma gitmedi. Bütçe 3.000. Amazon.com.tr CORSAIR HS80 USB Dolby Audio RGB 7.1 Surround Beyaz Kablolu Gaming Kulaklik | ITOPYA CORSAIR HS80 USB Dolby Audio RGB 7.1 Surround Beyaz Kablolu Gaming Kulaklik En iyi fiyat seçenekleri ile CA-9011238-EU ITOPYA'da www.itopya.com Genişletmek için tıkla... Ben G435 hakkında yorum yapayım kablosuz olması çok büyük bir konfor bir de üst kısmı başınızı ağrıtabilir.
Talhaq dedi: İkisi arasında kaldım. Fakat kablosuz daha çok istiyorum biraz rahat olsun diye ama Logitech'inde mikrofonu pek hoşuma gitmedi. Bütçe 3.000. Amazon.com.tr CORSAIR HS80 USB Dolby Audio RGB 7.1 Surround Beyaz Kablolu Gaming Kulaklik | ITOPYA CORSAIR HS80 USB Dolby Audio RGB 7.1 Surround Beyaz Kablolu Gaming Kulaklik En iyi fiyat seçenekleri ile CA-9011238-EU ITOPYA'da www.itopya.com Genişletmek için tıkla... Ben G435 hakkında yorum yapayım kablosuz olması çok büyük bir konfor bir de üst kısmı başınızı ağrıtabilir.
Talhaq Decapat Katılım 20 Ağustos 2022 Mesajlar 188 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Şubat 2024 #3 Lightspeed dedi: Ben G435 hakkında yorum yapayım kablosuz olması çok büyük bir konfor bir de üst kısmı başınızı ağrıtabilir. Genişletmek için tıkla... Lightspeed dedi: Ben G435 hakkında yorum yapayım kablosuz olması çok büyük bir konfor bir de üst kısmı başınızı ağrıtabilir. Genişletmek için tıkla... Hyperx cloud ıı nasıldır
Lightspeed dedi: Ben G435 hakkında yorum yapayım kablosuz olması çok büyük bir konfor bir de üst kısmı başınızı ağrıtabilir. Genişletmek için tıkla... Lightspeed dedi: Ben G435 hakkında yorum yapayım kablosuz olması çok büyük bir konfor bir de üst kısmı başınızı ağrıtabilir. Genişletmek için tıkla... Hyperx cloud ıı nasıldır
Lightspeed Hectopat Katılım 2 Mayıs 2021 Mesajlar 596 Makaleler 1 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Şubat 2024 #4 Talhaq dedi: HyperX Cloud II nasıldır. Genişletmek için tıkla... Çok fikrim yok onun hakkında G435 kullandığım için yorum yaptım fikriniz olması için.
Talhaq dedi: HyperX Cloud II nasıldır. Genişletmek için tıkla... Çok fikrim yok onun hakkında G435 kullandığım için yorum yaptım fikriniz olması için.
Talhaq Decapat Katılım 20 Ağustos 2022 Mesajlar 188 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Şubat 2024 #5 Lightspeed dedi: Çok fikrim yok onun hakkında G435 kullandığım için yorum yaptım fikriniz olması için. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler hocam Mic'ini kullanıyor musunuz?
Lightspeed dedi: Çok fikrim yok onun hakkında G435 kullandığım için yorum yaptım fikriniz olması için. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler hocam Mic'ini kullanıyor musunuz?
Lightspeed Hectopat Katılım 2 Mayıs 2021 Mesajlar 596 Makaleler 1 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Şubat 2024 #6 Talhaq dedi: Teşekkürler hocam Mic'ini kullanıyor musunuz? Genişletmek için tıkla... Evet gayet iyi bana göre rica ederim.
Talhaq dedi: Teşekkürler hocam Mic'ini kullanıyor musunuz? Genişletmek için tıkla... Evet gayet iyi bana göre rica ederim.