Corsair HS80 VS Logitech G PRO X

YunUsta

Kilopat
Yer
İzmir
Daha fazla  
Meslek
Ogrenci
İki kulaklık arasında kararsız kaldım. HS80 inceleme videolarında mikrofon oldukça doğal ses veriyor. G PRO X'deki Blue Voice özellikleriyle HS80'deki sese yakın bir mikrofon kalitesi olur mu? FPS oyunları oynuyorum genel olarak seste benim için önemli bir kriter önerilere açığım. Bütçe 3800-4000 arası

Son düzenleyen: Moderatör:

ICUE'ya da Dolby kullanıyor musun hocam?

Kendi kullandığım Blackshark V2 Pro ikisinden de daha iyi bana sorarsanız eğer bütçeniz yetiyor ise blackshark v2 pro'nun 2023 versiyonu var onu alın.

Logitech alın geçin fps ise.

ICUE'ya da Dolby kullanıyor musun hocam?
Denemediğim hiçbir şey kalmadı. Her ikisini de kullandım, Windows 10 ve Windows 11 de kullandım ve değişen bir şey olmadı. İlk HS80'nin kafa bandı kırılmaya başladığı için Corsair yerinisi göndermişti ve yeni kulaklıkta bile aynı sorun vardı.

Kendi kullandığım Blackshark V2 Pro ikisinden de daha iyi bana sorarsanız eğer bütçeniz yetiyor ise blackshark v2 pro'nun 2023 versiyonu var onu alın.
Adamın bütçesi maksimum 4000 TL. Geliyorsun benim en mantıklı mesajıma beğenmedim atıyorsun. Bütçenin 1500 TL üstü bir kulaklık önermek bizim aklımıza gelmedi mi? Nasıl bir kafa bu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…