Corsair HS80 VS Logitech G PRO X

E hani bunun 2023 modeli?
2023 modelini ülkemizde satan göremedim zaten mesajın ilk kısmında direk ilk modeli önerdim eğer bulabilirse 2023 önerdim sizin attığınız model kablolu olan çok over priced.

2023 modelini ülkemizde satan göremedim zaten mesajın ilk kısmında direk ilk modeli önerdim eğer bulabilirse 2023 önerdim sizin attığınız model kablolu olan çok over priced.

Araştırmanızı öneririm.

Gözümden kaçmış, gene de 2023 olmayan Pro versiyonla aynı fiyata attığınız düz v2'nin mantıksız olduğu gerçeğini değiştirmiyor lütfen benim yaptığım hataları aramayı bırakıp konu sahibine yardımda bulunmaya çalışın.

G Pro X'in bir tık daha önde gibi hocam. İncelemelerine baktım G Pro Blue Voice açılmadan mikrofonun verdiği seste gayet yeterli G Pro üstünde karar kıldım şuanlık.
Mikrofon olarak g pro daha iyi olabilir ama ses kalitesi olarak blackshark v2 pro daha iyi hele de yazılımı biraz kurcalarsanız kulaklık iyi yönde çok değişiyor. Bence ses kalitesini mikrofondan önde tutmalısınız tabi siz bilirsiniz.

Konu hakkında güncelleme bilgi: İki kulaklığıda denedim Corsair HS80 kulaklığı mikrofon yönünden çok iyi olsa da ses konusunda beni hayal kırıklığına uğrattı. Ayarlarını kurcalamama rağmen çözemedim. Büyük ihtimalle pazarlamak için mikrofonu çok sağlam yapmışlar.
G PRO X'e gelecek olursak ses konusunda müzik / film / oyun deneyimlerim gayet iyiydi.
Mikrofonu'na ayar çekildiği zaman gayet iyi sesler elde edebilirsiniz. Logitech ve kullanıcı profillerinden gayet iyi sesler elde etmek. Tek eksisi nefes alma sesime kadar bazen verebiliyor onun içinde mikrofonu biraz uzak tutmanız iyi olur.
Final notum G PRO X alın olur. FPS oyunları oynayacaksanız kesinlikle HS80 almayın sesleri çok kötü veriyor. Kulaklarım iyi duymasına rağmen ses kasmakta çok güçlük yaşadım. Sesi herhangi bir internet kafe Rampage kulaklığından bile daha kötü veriyor. Oyun dışı kullanım yapacağım diyosanız HS80 alınabilir müzik / filmde o kadar hissetmedim.

Hocam merhaba HS80 satın aldım daha dün kulaklık cok sıkıyor ama ses konusunda hosuma gitti. Ancak kafamı sıktığı için iade edeceğim Logitech G PRO X almayı düşünüyorum deneyimlediğiniz kadar önerir misiniz? Ve ayrıca bir dönem G PRO X satın almıştım 2.el sesler çok boğuk gelmişti ve cızırtı yapıyordu bende iade ettim. Ancak çok pişmanım sizde bu sorunlar var mı açıklarsanız sevinirim?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…