Ben şahsen V2SE öneririm. Premium hissiyat ve malzeme kalitesi olarak daha önde. USB Mic enhancer ile gelmeside güzel bir avantaj. Yeni bir hesap açarak SEPETTE100 kodu ile 100 TL indirim alabilirsiniz.
Sesi daha iyi olsun diyorsan V2 mikrofonu daha iyi olsun diyorsan HS80, ama şey diye düşünme HS80'in de sesi kötü, sadece V2'nin ki bir tık daha iyi . İkisi de üzmez.
G435 tavsiye etmem mikrofonu çok kötü, şarjı bitince kablolu şekilde kullanılamıyor ve kablosuz kulaklığa göre pil ömrü çok kısa. Benim önerim HS80 olur.
Sesi daha iyi olsun diyorsan V2 mikrofonu daha iyi olsun diyorsan HS80, ama şey diye düşünme HS80'in de sesi kötü, sadece v2'nin ki bir tık daha iyi . İkisi de üzmez.
Bende aynı düşünüyorum Kaan hocamla. HS80 malzeme kalitesi olarak kötü bu fiyattakilere göre. Uzun süreli kullanımda ağrıtabilir büyük bir kafan varsa. Kulağında büyükse ve dışarı doğru çıkıksa hiç bulaşma derim. V2 SE öneririm.
Teşekkür ederim arkadaşlar fikirleriniz için. Bu fiyat bandında başka bir öneriniz var ise onu da değerlendirebilirim. İlla şart değil bu yazdıklarım ama şu an V2 SE yüzde 99 karar kıldım.
Teşekkür ederim arkadaşlar fikirleriniz için. Bu fiyat bandında başka bir öneriniz var ise onu da değerlendirebilirim. İlla şart değil bu yazdıklarım ama şu an V2 SE yüzde 99 karar kıldım.